Originally Posted by thunder +3.000 veya +5.000 gap pazarlıkları başladı mı? Besbin yazan gordüm. Secbul 7 bin diyor da o sayılmaz.
............................................ yarın açılışta shortu basacam
Originally Posted by şahit Satmadık ki. asdas. 9 olcaaak ya. asdas. sende dinlenmesi için neden musade istemedin ki ?
Originally Posted by keremalkm TUPPR...vad.78+79.00 ile LONG devam.... Tüpraşta bankalar gibi ciddi bi taban oluşumu içinde vadeliyi bilmiyorum ama 74 75 te çalışmanın bitip uzun vade hedefi çok yükseklerde
Originally Posted by KOÇ ............. ben geçmişte Başkasının ağzıyla yatırım yaptım zararını kendim çektim Devir mevcut para'nı koruyabilme devri. birilerine kızıp tersini yapmak sana ne kadar kazandırabilir ki
Originally Posted by rosense ben geçmişte Başkasının ağzıyla yatırım yaptım zararını kendim çektim Devir mevcut para'nı koruyabilme devri. birilerine kızıp tersini yapmak sana ne kadar kazandırabilir ki ben silmiştim o yazıyı. sende silermisin alıntıyı. olmadı öyle yazmak
sorun birilerine kızmak değil. burada algılar sanki ters oluşuyor gibi görünüyor bana. apaçık boğa tuzağı bu şimdi.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Eski TÜİK başkanı sümere atanmış. Yenisi geldi. Eski verileri mumla ararsin bundan sonra enflasyon -%1 gelmezse buda gider. Aynen katılıyorum
Forum Rules
Yer İmleri