-
Sizin wowwaya ortak olduk kapital yatırım Holding olarak,hadi bakalım hayırlı olsun,sizler wowwaya ortak olduktan sonra hisse 1 liradan 35 liraya gitti,darısı bizim başımıza
-
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
millet akıllanmış dandik şirketleri bırakmış
patronu cabası
-
Özet Bilgi
İştirakimiz olan şirketlerin değerleme raporları hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
oda_ValuationReport|
Değerleme Raporu
oda_UpdateAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
--
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_InstitutionPreparedTheValuationReport|
Değerlemeyi Yapan Kuruluş
Ak Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş.
oda_ContentOfTheValuationReport|
Değerleme Raporunun İçeriği
Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş. ve Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.
oda_DateOfReport|
Rapor Tarihi
28.02.2018
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Şirketimizin iştiraki olduğu Wowwo E Ticaret Telekominikasyon ve Teknoloji A.Ş. ve Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.' nin 28.02.2018 tarihli değerleme raporları Ak Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından yapılmış olup; Wowwo E-Ticaret Telekominikasyon ve Teknoloji A.Ş. ‘ nin şirket değeri 613.760.025.-TL, Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.' nin şirket değeri 23.213.683.-TL olarak belirlenmiştir.
Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
-
-
seçim günü sabah saat 06:00'dan gece saat 24:00'e kadar alkollü içki satılmayacak ve servis edilmeyecek. Eğlence yeri niteliğindeki lokantalarda yalnız yemek verilebilecek. Alkol satışı ve servisi gece saat 24.00’e kadar yasak olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
-
YESIL Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -50198
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri