Sayfa 104/131 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
Arama sonucu : 1043 madde; 825 - 832 arası.

Konu: DIRIT - Diriteks Diriliş Tekstil

1. Bi yerde yorum okudum Beyaz diye Bi hisse var onu 6tl den 200tl çıkaranlar bu hisseye dadanmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım. Ne olacak bu hisse iki günde %30-40 zarar dibi neresi kestirmek zor. Yatırım tavsiyesi değildir. Ama on günde çok şey değişecek gibi hissede. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by malatya2344 Yazıyı Oku
    Bi yerde yorum okudum Beyaz diye Bi hisse var onu 6tl den 200tl çıkaranlar bu hisseye dadanmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bakalım. Ne olacak bu hisse iki günde %30-40 zarar dibi neresi kestirmek zor. Yatırım tavsiyesi değildir. Ama on günde çok şey değişecek gibi hissede. Ytd
    o arkadas baya bi reklam yaptı sanırım:D herkes onu soyluyor... Demekki bu da 20 li rakamları gorecek))))
    umut taciri diye buna deniyor sanırım... 2 yeterli kardes
    Beklemeye devam bakalım...

Yatırım tavsiyesi degildir...

3. bu arada o arkadas o yorumunu gecen cuma ya da persembe yazmıs olsa gerek...tabandan sonra yazmadı....

4. meydanı boş bulan patron bu hissede en büyük vurgunu yaptı.14.00.küsurden halka arz yapıldı aynı ay içinde soluksuz 1.80 kadar düştü hisseyi sahipsiz bırakarak başkalarına da ortam hazırladı çünkü tamamına yakını halka açık .sonra bir gurup .0.70-.0.80 aralığın da 4.00 küsüre kadar taşıdı bürüt e soktu bedelliden sonra yavaş yavaş düştü beyazdaki gurupmu bilemem onlarda ankara ikametli bunlarda ankaralı gurup tekrar toplamaya başladı ellerinde bedelliden kalma hisselerde olabilir yani satışa geçmişlerse al kızı ver papazı oyunu yoksa yeni beklenti bu hisseyi alanların nereye kadar taşıma güçü var,onu beklemek gerekir yoksa yatay bekletirler 3.aşagı 5 yukarı gibi
    Son düzenleme : alicingifeli; 30-05-2018 saat: 14:17.

5. bekleyecez bir sure gibi...hayırlısı bakalım...

6. düşen haberlere bakılırsa 2.kişi elindeki hisseyi sıfırlamış 3.kişi ise satış sonu elimde 0/0.3.55 hisse kaldı diyor o da 1.650.000 gibi bir lot yapıyor cumaya kadar bitirir yeni patronlar kim hedefleri neresi eski verilere bakılırsa işlemler çok cılız bu kadar hisseyi 1 haftada ufak yatırımcı almaz ve alamaz hele hele taban olmuş 0.90 fiyattan hiç almaz

7. Pastacı yok mu?

8. Takasi atamıyorum nedense kabul.etmiyor.takas 21 bin lot artida bugün.yarin ola hayrola.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 104/131 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •