Evet biraz yoğunum şöyle bir bakınca gorebildiklerim bunlar...
Tacodan alacak kredi amaçlı yazarken, benim anladığım Doruk alacağını ticari alacak olarak nitelendirmişler diye anladım..acele ile atlamış olabilirim ama benim göre bildiğim bu ...tekrar bakamıyorum şuan yola çıkacam..siz bakıp dönebilirmisiniz..ben mi yanlış anladım
Aynen öyle.
Banka kredisi için faiz ödeyecek ve bunu gider yazarak,matrahtan indirecek.İyi de zaten daha önce bankada bulunan bu parayla,tüm kredi borçlarını kapatılabilirdi.O zaman finansman gideri de yazılmazdı.
Gider yazmaya gelince yaz,gelir yazmaktan kaçın.Ne güzel,var mı böyle bir hukuki dayanak?
O zaman herkes çeksin bankadaki parasını,gayri resmi kanallarda değerlendirsin,vergilendirilmesin.Gider yazmaya gelince de şişirsin.Yaz babam yaz...
%20 satış iskontosuyla çalışıyorlarmış.Tabi tabi,enayi ya bunlar.Ya da ludwig çikolataları bunlara bedava veriyor olmalı......
Bilmiyorum çok pis sikistilar...yaa temizlerler yada gelecek ceza ile ellerindeki malları devlete birakirlar...oyle yazdım demeye olmaz o işler
Burada daha önce eleştiri konusu yapmıştım,Eylül tablolarında hatalı gösterimler var diye.Diğer alacak kısmından yana sorun yoktu ama alacak Taco'dan görünüyordu.Nitekim Aralık tablolarında düzelttiler.Vizyonları bu,ne diyelim?..
Yer İmleri