Sayfa 105/591 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 833 - 840 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. endeks topluyor ama bu dustugu yerde kalıyor diyorumya arkadaslar cıkarken kaplumbaga duserken tavsan cıkarken cay kasıgı ile veriyor duserken kepce kazan ile geri alıyor sayın taven cok guzel ornek vermis glyho geri alım acıklamıs hisse %15 yukarıda yani bir soz bile hisseye destek verebiliyor buyuk etki yapabiliyor sayın taven in de dedigi gibi adnan polat mehmet kutmanın 100 katı paraya ve nakte sahip biri milyar dolarlık turkiyenin en zengin isadmlarından biri . ama patronluk bu degil ya patronluk hissene sahip cıkmaktır teknik islerse ve kotu bir haberle harmanlanırsa bu sanırım 3.40 beklentim uzun surmeyecek gibi .hayırlı aksamlar
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. Hcm 4.04 çalıştı 4.13e vurdu işte, inşallah toparlar daha da, korkuyla zararına vermesini istemem kimsenin ama herkesin kendi kararı tabi.

3. bende kimse zarar etsin istmemem sonucta hepimiz birikimlerimizle para kazanmak istiyoruz 3.40 olabilir dememin sebebi tamamen teknik 1 yıllık grafige baktıgım zaman obo var gibi bununda destek noktası 4.04 bikactır ordan donuyor zaten .kotu bir haberle veya endekste dusus hızlanırsa kırabilir kırarsa selale misali 3.40 ları gosteriyor grafik .yeni alıcak ve maliyet dusurcekler izlemeli bence .ama 4.30 ustunde kapanıslarda yeniden 4.75 ler gelebilir teknik islememesi icin iyi haber ve 4.30 ustunde kapanıs gerekli bana gore .saygılar

4. Kapanista blanco gelmesi lazım, inşallah 50 m üstü gelir de rahat nefes alır, 4.04 ten sonra iyi tepki verdi her ne kadar kapanış bekledigim ya da istediğim yerde olmasa da. İnşallah yarın endeksle beraber yol alsın

5. gelen kar : 47.941.127

6. bilancolar gelmeye basladı evet 48 milyon kar gelmis dusuk gelecegini dusunuyordum hisse yukselmedigi icin ama yanıldım . ama ben sirketlerde kardan ziyade esas faliyet karına bakarım esas faliyet karı da iyi artmıs 56 milyon tl cok iyi bir rakam .

7.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    2016 ve 2017 Geçici vergi beyanlarını karşılaştırınca net satışlarda %16,faaliyet karında%62,dönem net karda %31 artış görünüyor,ben geçen yıl bildirimle spk bilançosu arasındaki farka göre 46-47 dedim ama bu rakamlara bakınca 50 üzeri bir rakam sürpriz olmaz gibi...
    İlk tahminim doğruymuş...

8. İnşallah 4.04 gördüğü en düşük fiyat olur,toplantı ve temettü haberiyle de 5'i hatta 6'yı geçeriz...

Sayfa 105/591 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •