Artan

196,10 9.98 10:00
3,38 9.74 10:06
38,00 8.82 09:55
95,30 8.3 09:55
2.174,00 7.31 10:06
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 10:06
273,50 -5.69 09:55
70,00 -5.28 09:55
15,94 -5.23 10:06
42,50 -4.96 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

1.186.268.874,75 10:06
983.899.903,86 10:06
851.947.200,40 10:06
851.158.694,58 10:06
671.259.281,10 10:06
Tüm Hisseler
Sayfa 105/846 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Abi selam, kasanın başında 1 kişi daha fazla olması vatandaş açısından iyidir ...Hiç olmazsa aleni hırsızlık yapılamaz...Bana en çok koyan bu biliyon mu abi, görüpte sineye çekmek; stentlerimi attırıyor o derece...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Abi selam, kasanın başında 1 kişi daha fazla olması vatandaş açısından iyidir ...Hiç olmazsa aleni hırsızlık yapılamaz...Bana en çok koyan bu biliyon mu abi, görüpte sineye çekmek; stentlerimi attırıyor o derece...
    3 olsun o zaman )..

ne kadar mehdi gelip kafanı uçuracak olsada
    2 aydır dediklerin büyük ölçüde tuttu
    düşecek ne olsa girmiyorum topa diyenler aval aval baktı küçük ralliye
    bundan sonra ne olacak varmı tahminin ?

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    yetkisiz, sorun IMF de değil bende. Benden daha iyilerine layık.

ukc ne olacağını yazmıştım. Seçime kadar 100 - 110 aralığında dolanır. Uzun vadeci olarak benim bu kadarını bilmem yeterli.
    100 ve altında hisse artırırım, 110 a yaklaşırsa azaltırım.

İstisna durumu var.
    IMF ile iş ciddiye binerse. hükümet ve damadından, IMF ile olabileceğine dair sinyal yada açıklama gelirse, o zaman seçimden önce 110bin geçilir, USD 5in altına gelir, yıl içinde 4.50 nin altı bile görülebilir.

seçim sonrasına bişey diyemem.. 2 ayda bizim hükümet çok kucak değiştirir. hali ile bizide yanında taşır. Tabi gerçekte kucakta olan siyasiler değil biziz, yani çalışıp üretenler. Oturacağımız kucağa karar veren siyasiler.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku

Tabi gerçekte kucakta olan siyasiler değil biziz, yani çalışıp üretenler. Oturacağımız kucağa karar veren siyasiler.
    Bizdeki en büyük sorun, YILLARDIR güdülen koyunların dönüp aynaya bakmadan kendisini güdenlere koyun demesi...Çok muhtemelen bu durum insanların kendi seçmediği otoriteye boyun eğmeme içgüdüsünden kaynaklanmakta...İçgüdü ise tamamen hayvanîdir...

Henüz okumamış olanlara Jose Saramago'nun "Körlük" romanını tavsiye ediyorum...Hayata bakış açınızı değiştirme potansiyeline sahip gerçek bir başyapıt...Nobel ödüllü...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku

ukc ne olacağını yazmıştım. Seçime kadar 100 - 110 aralığında dolanır. Uzun vadeci olarak benim bu kadarını bilmem yeterli.
    100 ve altında hisse artırırım, 110 a yaklaşırsa azaltırım.

İstisna durumu var.
    IMF ile iş ciddiye binerse. hükümet ve damadından, IMF ile olabileceğine dair sinyal yada açıklama gelirse, o zaman seçimden önce 110bin geçilir, USD 5in altına gelir, yıl içinde 4.50 nin altı bile görülebilir.

seçim sonrasına bişey diyemem.. 2 ayda bizim hükümet çok kucak değiştirir. hali ile bizide yanında taşır. Tabi gerçekte kucakta olan siyasiler değil biziz, yani çalışıp üretenler. Oturacağımız kucağa karar veren siyasiler.
    Ne kadar güzel yazmışsınız.. Elinize sağlık..

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Sağol sensor.

Haftasonundayız, bugün 80 lik sarışın afetin son görüldüğü markete çelenk bıraktık.

Onu gördüğümüzde orada olan 100 kişinin hepsi gelmişti. Ayak altında ezilen 3 kişinin ise aileleri oradaydı.

Belediye başkanıda gelmişti.
    Yanıma geldi ve "haftasonları yazılarınızı iple çekiyoruz, bilimin kılcal damarlarına indiniz. Belediye olarak size kuşadasının anahtarını vermek istiyoruz" dedi.

Başkanı tanımam ama arkasındaki etek öpen 10 yalama ve 5 adet, sahte 1 er dolarları havaya saçan müteahhiti görünce, bu yağlı herifin bi yerin başı olabileceğini tahmin ettim.

Yanındaki sekretere benzeyen kadına "yaz kızım" dedim. "başkanın, yağlı ensesini de alıp yanımdan gitmezse, 3 dakka içinde kuşadasının anahtarını kendisine yedireceğim.".

Yağlı enseli "hem hım" diye gülerek geri geri giderken, arkasındaki 10 yalama ve 5 müteahhit hırlayarak üzerime yürüdü.
    Neyseki hala hızlı koşabiliyorum. Canımı zor kurtardım. Ama paramı kurtaramıyorum, her ay gelirimin %60 ı devlete gidiyor, bir kısmını bu sürü, çeşitli yöntemlerle cebine indiriyor.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    BIST de hesaplanmayan bişey olmadı. Sadece IMF olayı biraz heyecan yarattı o kadar.

FED in faiz artırmaması ile 105 geçildi ama yeni para girmiş olmalıki realizasyona geçtiler.

Her ne kadar IMF ile işimiz olmaz deselerde, adamların doğru dan çok yalan söylediklerini bildiğimizden, IMF olayını kimsenin dışlamadığından eminim.

Ocak ayı gelirimi altın takviyesine yatırmıştım ancak çok az bir nakit kalmıştı. Onuda önümüzdeki hafta senete takviye için kullanayım. IMF olayı seçimlerden sonra gerçekleşirse, altından zarar senetten kazanç göreceğimden, seneti ihmal etmeyeyim.

Rezillik yaw... Altın çıkarsa senet iniyor, senet çıkarsa altın... Bu tarz oyundan hiç memnun değilim ama geçen yılki al papazı ver papazı olayı ile USD nin fırlaması sonucu bu tür oyuna mecbur kaldım...

IMF olursa çok değişik oluyor, olmazsa çok daha değişik.

Benim gibi IMF ya olur ya olmaz her iki ihtimalede yatırım yaparsan, ölmeden yaşarsın.

IMF anlaşması olur senet çıkar altın düşer, yada IMF ile anlaşma olmaz, senet düşer altın çıkar diye yatırım yaparsan, ancak iyi kazabilirsin. Ama tutmazsa büyük zarar yazarsın.
    Bu kumar değilde nedir.?

Her neyse, hafta sonu bilime odaklanmalıyım, başgan yazı bekler.

Keyfim de yok, yarınmı yazsam...

Bu arada, IMF söylentisi ile 100bin geçildi ise, önümüzdeki hafta 100 bini aşağı geçme ihtimalimiz var demekti. 90 binden 105 bine kadar gelen endekse yapılan ciddi alışlar şaşırtıcıydı...
    @NeAcaipDunya

Sayfa 105/846 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •