serbest ticaret anlaşması bulunmayan ülkelerden yapılacak diyor
yalnız bunun içinde veya dolaylı geçen illaki var dır
bilgi ufacık ta olsa paylaştım
kağıt sektörünüde okuyup öğreneceğim yapacak bir şey yok
':)eğitim şart'
serbest ticaret anlaşması bulunmayan ülkelerden yapılacak diyor
yalnız bunun içinde veya dolaylı geçen illaki var dır
bilgi ufacık ta olsa paylaştım
kağıt sektörünüde okuyup öğreneceğim yapacak bir şey yok
':)eğitim şart'
ben çok daha yukarlarda bekliyordum şuana kadar açıklanan temettüler çoğu bitti herhal
ilk 15 teyiz
PERGAMON DIS TICARET 2,484 23,88%
ADANA CIMENTO (A) 1,245 18,53%
IS YAT, ORT, 0,187 18,33%
ADANA CIMENTO (B) 0,885 17,96%
ISKENDERUN DEMIR CELIK 1,089 15,39%
KUSTUR KUSADASI TURIZM 2,489 14,64%
AKMERKEZ GMYO 2,430 14,47%
EREGLI DEMIR CELIK 1,246 14,20%
T,TUBORG 1,414 14,06%
AKSIGORTA 0,561 13,75%
PINAR ET VE UN 0,816 13,04%
PANORA GMYO 0,573 12,50%
MARDIN CIMENTO 0,422 12,37%
ALKIM KAGIT 0,518 12,28%
Satip gittikten sonra burada 5.5 olacak diye yazmanın manası ne ? Öyleyse buyur tekrar satin al.
Keşke 5.5 olsa...
Ama yuksek olasilikla temettuye 4.5 civarında girer;
Temettuden sonra da 3.90 - 4 tl
Y.t.d.
5,50 ye kadar çıkma potansiyeli olabilir dedik..kesin oraya çıkacak demedik...çıkış nedenlerini de kendimce söyledim...bu gün çok iyi olduğunu düşündüğüm bir hissede biraz da yüksekten pozisyon aldık..bakalım nasibimizde neler olacak...ben hepimize başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hocam sizin hisse seçim kriteriniz nedir? Merak ettim... Hisseden çıkış kriterinizi öğrendik ama girişi neye göre yapıyorsunuz? Mahsuru yoksa paylaşabilir misiniz?
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
yatırımlarını yapmış , ciro ve karını önümüzdeki zaman diliminde artıracak olan şirketleri tercih ediyorum...tabi yapacağı ciro ve karın da sürdürülebilir olması lazım...yani tek seferlik olmaması lazım...işte 3,90 dan durdoyu aldığımızda durumu buydu ...sonra gelen vergi dairesi beyannamesi düşüncelerimizi doğruladı...durdoda 7,52 lere kadar bir çıkış oldu..şu aralar ise teknik olarak hala satış baskısı altındadır...onda doların çıkması bir miktar negatif etki yapıyor..geri çekilmesinin nedeni doların nereye kadar çıkabileceğinin henüz kestirilememesidir...tabi çok da çıkmıştı düzeltmesi de o nisbette sert oluyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri