Erken girmişim.....neyse az almıştım..yarinda duserse stoplarim
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi Osmanım oralerim olsaydi patlatirdi sorularini;
Arkaşlar benim bir miktar param var, sizce buradan soda alınırmı, yoksa oradan alınırmı bilemedim.
Şimdi uzun zamandır burayi takip ediyorum yabancının sodadan 100 milyona yakın çıkış yaptığını takasla paylaşanlar oldu.
1-madem yabancı satıyorsa bunu Türk soda yatırım işleri daire başkan yardımcısı bilmiyor mu. Biliyorsa 4.70 den niye alsinki tahtanın sahibi Türk kendisi. Çek dibin dibine gelsin satsın ibine.
2- satmıyor mu, patlat iki haber ne bileyim kapasite kullanımını yari yariya düşürecez, küresel kriz, konjektur, savaş vs. Temettü bedelsiz ikinci bir emre kadar Barba'yı alın.
Wyoming den sonra Şefaatlide kazmayı vuracaz, felan.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Barba![]()
![]()
An itibarı ile iş yatırım elindeki mal ile(204 milyon) doyçe ve çitinin elindeki malın toplamı kafa kafaya gelmiş durumda.
Eeeee ne olmuş yani, - heeç canım dikkatimi çekti.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Maliyet 6
5.4 a gelirse bu fiyattan itibaren kademeli olarak maliyet düşürmek için alışa başlayacağım...
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri