Sayfa 105/170 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon
Arama sonucu : 1354 madde; 833 - 840 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1.  Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Tahtacı ,algı, balina, kuşlu site , birlik olalım , kap geldi v.s v.s bunlar yeni yeni türeyen sözde yatırımcılarin komik kelimeleri.burasi forum kimsenin malı değil. 160lira yazilinca inşallahlar masallahlar 60lira olunca başka şeyler.ilk turda ev parası kazandık 2.turda arabasi verdik bu isler böyle denedik olmadı.
    Ancak Masal bitti gerçekler başlıyor 3 ay boyunca satılacak 2,5 mio lot var piyasa değeri 10milyar tl den fazla.hicbir büyük yatırımcı fon v.s. bu rakamlardan bu hisseyi almaz.ky nin de gücü yetmez.kenardan bı sure izlemek en az zarar verecek durum gibi.
    Kağıda gönül bağı kurmaya gerek yok 2gunde daha 30,000lot satmadı durum ortada.
    sabancinin kapısını calin 60tl den 2,5 mio lotu toplu aliciyim diye söyleyin üzerine size hediye olarak sahol hissesi bile verir
    Sen daha geçen gün martta tanıştım borsayla diyordun. Ne zaman öğrendin bu komik dediğin terimleri acaba. Ne zaman öğrendin borsayı. Sen önce hesap yapmasını öğren. Al bakıyim şimdi eline hesap makinesini. 2.500.000 x 90 yap. Sabancı için bu çerez parası. Adam kasaya 300-400 milyon koymuş, 200-250 daha koyar sorun olmaz. Sen şimdi git biraz matematik çalış..

2.  Alıntı Originally Posted by borsamağduru32 Yazıyı Oku
    Sen daha geçen gün martta tanıştım borsayla diyordun. Ne zaman öğrendin bu komik dediğin terimleri acaba. Ne zaman öğrendin borsayı. Sen önce hesap yapmasını öğren. Al bakıyim şimdi eline hesap makinesini. 2.500.000 x 90 yap. Sabancı için bu çerez parası. Adam kasaya 300-400 milyon koymuş, 200-250 daha koyar sorun olmaz. Sen şimdi git biraz matematik çalış..
    🙂🙂🙂
    Size bol kazançlar dilerim umarım siz haklı cikarsiniz da hissedeki tüm arkadaşlar zararlarını çıkartır.
    Sabancı için 250mio para önemli değil evet ama amacını SPK ya zaman vermesi icin başvurarak belli etti.3ayda bu lotlari satacak muhtemelen.farkli bir senaryo çok farklı sonuç getirebilirdi ama bu yolu seçtiler malesef.
    Bu arada SPK dan 2 lisans sahibiyim .ne işe yaradığını araştırabilirsiniz.carpma bölme işlemlerini 20 yıl önce geçtik.

3.  Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    🙂🙂🙂
    Size bol kazançlar dilerim umarım siz haklı cikarsiniz da hissedeki tüm arkadaşlar zararlarını çıkartır.
    Sabancı için 250mio para önemli değil evet ama amacını SPK ya zaman vermesi icin başvurarak belli etti.3ayda bu lotlari satacak muhtemelen.farkli bir senaryo çok farklı sonuç getirebilirdi ama bu yolu seçtiler malesef.
    Bu arada SPK dan 2 lisans sahibiyim .ne işe yaradığını araştırabilirsiniz.carpma bölme işlemlerini 20 yıl önce geçtik.
    Merak ettogim konu su madem bu para degil sabanci icin neden carfoura o kadar krediler cekti veya borclandi zamaninda ?
    Ya da neden bedelli yapti ? Sojuvta para degil onun icin

Ve soyle bir haberi anlatayim
    https://www.google.com/amp/s/m.haber...selerini-satti
    2016 yilinda 7.40 tan hisse satan adam 4 yil aradan sonra ortalama dedigine gore 12 liradan satacak. Bolca zamanda aldi bana ucuza satmasi komik gelir.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by BARIŞ Yazıyı Oku
    2.500.00 lot 10 milyar mı yoksa 2.25 milyar mı eder sn satıpgiden
    adam piyasa değeri 10 milyar demiş, 2.5 mln hisse için değil. piyasa değeri nasıl hesaplanıyor biliyon mu? kaldı ki şu anki piyasa değeri 11.5 milyar

5.  Alıntı Originally Posted by Eymen001 Yazıyı Oku
    Merak ettogim konu su madem bu para degil sabanci icin neden carfoura o kadar krediler cekti veya borclandi zamaninda ?
    Ya da neden bedelli yapti ? Sojuvta para degil onun icin

Ve soyle bir haberi anlatayim
    https://www.google.com/amp/s/m.haber...selerini-satti
    2016 yilinda 7.40 tan hisse satan adam 4 yil aradan sonra ortalama dedigine gore 12 liradan satacak. Bolca zamanda aldi bana ucuza satmasi komik gelir.. ytd
    Alt Pazar ve arkasından poip e geçme durumu olmasa hisse satmazlardi.ilk sermaye haberi oluştuğunda pazarlar bu şekilde değildi.surec buraya getirdi.
    Eğer bugün crfsa örnek vereyim 50-60 TL civarında olsaydı hacı abi belkide bu lotlari farklı satardı blok satardı zaten bi sekilde alıcısı çıkardı tahtada bile 1 haftada satardı.ama o da muhtemelen biliyor suanki piyasa değeri çok yüksek kime satcak ?neden burda satmak istemesin ki?
    Daha öncede yazmıştım yarım tuprs piyasa değerimiz.siz büyük yatırımcı olsanız fon yoneticisi olsaniz yada nitelikli yatırımcı olsanız hangisini alirsiniz.
    Tüpraş sermaye 250 mio temettü kar her sene var hisse 100 lira
    Crfsa sermaye 130 mio her yıl zarar üzerine birde 2.5 mio lot satış piyasada hisse 100 lira.
    Tüpraş sadece örnek yanlış anlaşılmasın.ornekler çoğaltılabilir.
    Crf de az lot olayı var kabul ediyorum ancak 2.5 mio lot satış bitip karlı bilanço gelmeden kısa vadede 120 150 vs beklemek benim aklım almıyor.

6. sabancı hisse satışını açıklayana kadar aşağı basmaya devam edecekler galiba

7. Borsaya kote etmekle fdo farklı şeyler. Şimdi sabancı veya diğer ortak elindeki tüm mali biste kote etse halka aciklik değişir fdo oranının artması için kote edilen hisselerin ana ortak dışında olanlara gitmesi gerekir. Google yazsanız bir sürü yazılı görsel kaynak çıkar zaten.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

8. Piyasa değerleri su anda, Mgros 7.5 milyar,
    Bim 44 milyar, şok 7.45 milyar, Crfsa 11.5 milyar.

Sayfa 105/170 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •