11-17 Eylül tarihleri arasý 100 bin kiþiye düþen vaka sayýsý
![]()
11-17 Eylül tarihleri arasý 100 bin kiþiye düþen vaka sayýsý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AKP'ye yakýn müteahhitler arasýnda iþler karýþtý iddiasý: Türkiye'den gitme hazýrlýðýndalar!
Habertürk yazarý Fatih Altaylý, "Bazý tanýnmýþ, bilinmiþ müteahhitlerin kendileri için baþka ülkelerde bir gelecek hazýrlama peþinde olduðu iþ çevrelerinde ve bankacýlýk çevrelerinde çok konuþulur oldu son zamanlarda." diye yazdý.
https://www.gercekgundem.com/guncel/...azirligindalar
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu iktidardan beslenip zengin olanlarýn hepsi dötü saðlama alma derdinde buna emin olabilirsiniz...Yarýn iktidar deðiþir haklarýnda dava açýlýrsa dötü kaptýrmamak için .Bence gayette normal bir davranýþ...
Neyse seçime daha çok var ...Bakalým o zamana kadar Ülke Arjantinden venezuela otobanýna girmiþ olacak mý?
Bunun bugunlerle alakasi ney?
1 abd zate imf uzerinden alti bucik milyar dolar Verdi istese bu dediginin ustune gidip para vermezdi
2Avrupa hem seni hem rus u bitirmeye calisiyo
Buna Engel olan gene abd
Seni rusa rusu Sana itiyo
Birbirinizin pazari olup para kazanasiz deyyu
Yogusam o da kordu alttan yumrugu evropa gibim
Bana ele geldi bosfor
Sendeki bilgiler guncel degil Bence Tarihin bi noktasinda donmus kalmis
Murat Ülker, Erdoðan’a ses yükseltti! Çok sert ‘fahiþ fiyat’ tepkisi!
https://www.youtube.com/watch?v=h6OzfvKWkEI
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meral Akþener: "Cumhurbaþkanlýðý için aday olmayacaðým, parlamenter sistemin baþbakanlýðýna talibim."
Düþünün 500 ilyon dolarlýk uçaða bin , kafileyi ayarla onlar ayrý uçaða binsin , o kadar masraf yap taa New Yorka kadar git Destici ile görüþ...Bu Destici ne büyük adammýþ
Sarayda yaþamakla Devlet yönetmek arasýnda ki ince detay .....
TR nin öle 5-6 kaðýtla ekonomosi düzelecek durumda deðil....Eðer Akýllý yönetim olsa %6.5 borçlanmaz ABD ile iyi geçinerek 100-200 kaðýt düþük faizli kredi alýr onunla ekonomisini düze çýkarýrdý....
Neyse bir gün Rusun bir gün ABD nin yanýnda yer alarak Osmanlýcýk hayalleri ile yola çýkarsan yanýnda Destici Perincek ten baþka kiseyi bulamassýnýz...Ülkeyide Venezuela yaparsýnýz.....
Yazacak o kadar þey var ama þimdi bu yaþtan sonra Silivri çekilmez....
Yer Ýmleri