Sayfa 105/124 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
Arama sonucu : 992 madde; 833 - 840 arası.

Konu: BESLR - Besler Gıda ve Kimya San. ve Tic. A.Ş.

1. Yaklaşık 2 aydır bundan sonra gıda rallisi diyoruz. Gıdada ufaktan bir ralli başlamış görünüyor
    Ülker, kervt ve göknar fovarilerim. Yayla, tukaş ve uluun son aylarda ucuz kalanlar bana göre

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yaklaşık 2 aydır bundan sonra gıda rallisi diyoruz. Gıdada ufaktan bir ralli başlamış görünüyor
    Ülker, kervt ve göknar fovarilerim. Yayla, tukaş ve uluun son aylarda ucuz kalanlar bana göre
    Ben geçen hafta Göltaş ta kar realizasyonu yapıp Petun a geçtim. Hayırlısı...

3.  Alıntı Originally Posted by ninel_dlv Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta Göltaş ta kar realizasyonu yapıp Petun a geçtim. Hayırlısı...
    Pnsut ve petun en ucuzları ama yönetim rezalet. Mirasçılar yönetemiyor şirketleri maalesef
    Kervt bu yönüyle bir adım öne çıkıyor diğerlerinden. Çok iyi yönetiliyor bu şirket

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yaklaşık 2 aydır bundan sonra gıda rallisi diyoruz. Gıdada ufaktan bir ralli başlamış görünüyor
    Usul usul gidiyor çaktırmadan fon yöneticisi olsam sizle alamut 1 özel fon kurdururdum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Usul usul gidiyor çaktırmadan fon yöneticisi olsam sizle alamut 1 özel fon kurdururdum...
    Ahahaha Teşekkürler efendim

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Yaşar ile Yunus bizden el aldı dermişim.
    Şaka bir yana nasip bu işler bence

Ülker, Efes, aghol ve kervt %50 yaptık diyelim yaklaşık 2 ayda
    Bunlarla devam edeceğim nasip olursa bir süre daha inşallah

Yeni keşfim eggüb ama çok çetin bir tahtacısı var bakalım nasip

7. Yayla gıdayı da ekledik kerevitaş yanına. O şirkette gördü paranın dondurulmuş gıda işinde olduğunu. Bir süperfresh olamaz tabi o ayrı konu.

8. bunun tahtacısısn kulagını çelmek lazım ne yaptıgı belli degil...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 105/124 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •