Sayfa 105/1007 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Viop XL

1. Rusya meydan okuyacak abd borsası düşecek? illimünati adamı oyar ya hu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bizdeki hesabı yine 1 günde kesecekler gibi duruyor, bakalım hangi şanslı gün ?"yatırım tavsiyesi değildir"

3. Çin'in de ekonomik sıkıntıları var. Rusya'nın hareketlerinden memnun olduğunu sanmıyorum. Mevcutta zaten resesyonun eşiğinde ve büyüme hedeflerinden uzaktalar. Ekonomiyi hızlandırmaya çalışırken hem emtialardan hem enerji maliyetlerinden gol yiyorlar. Ayrıca içeride emlak piyasasında çöküşe bir gıdım uzaktalar. Putin'in saçmalıklarından memnun olduklarını sanmıyorum. Dostlukları da Rusya'nın durumundan faydalanarak Rusya'dan leş fiyata ucuz petrol ve gaz almak kadar olur. Daha ötesinde bir şey bana sürpriz olur.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bizdeki hesabı yine 1 günde kesecekler gibi duruyor, bakalım hangi şanslı gün ?"yatırım tavsiyesi değildir"
    piyasayı tutmayı beceremedikleri kısa bir periyodda oluyor o
    sabah gapi veya 2x5dk gibi birr süre içinde
    onun dışında tam kontrollü piyasa

5. Şu an en büyük iki risk Putin'in "escalate to deescalate" stratejisini güderek Avrupa'ya sıtmayı gösterip vereme razı ederime oynaması olur. ABD ve İngiltere de olaylar yatışsın istiyor gibi gelmiyor. Putin hata yaptı ve ona şerefli bir dönüş yolu vermeyecekler. Putin'i Rusya'dan sökünceye kadar bu oyunu sert oynayacaklar. Putinsiz Rusya Çin'i yalnız bırakacak. Önce Putin'in kafasını sonra Çin'in kafasını kopartmaya oyanayacaklar gibi.

Şerefli çıkış yolunu Rusya az önce ajanslara tanımladı. Kırım'ı bana ver, Donbass'ı tanı, tarafsız ol vs. Normalde Ukrayna'nın bu şartlar altında kabul etmesi makul olabilir fakat bakalım ABD izin verecek mi? Eğer kabul edilmezse Putin için tek yol "escalate to deescalate"
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

6. suyun içinde hesaplama tekniğini bilen var mı?

ben bir çok tekniği bilirim ama bunu çözemedim...

bilen yardımcı olabilir mi?

7. hadi geçmiş olsun. dax boğa dönüşü yaptı derim ben.

8.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Şerefli çıkış yolunu Rusya az önce ajanslara tanımladı. Kırım'ı bana ver, Donbass'ı tanı, tarafsız ol vs. Normalde Ukrayna'nın bu şartlar altında kabul etmesi makul olabilir
    Ayrıca ordun da olmayacak diyor... yani 6ay sonra isterse ülkenin kalanını da işgal edebilir; keyfine kalmış...

bu mu şerefli çıkış...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 105/1007 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •