Rusya meydan okuyacak abd borsası düşecek? illimünati adamı oyar ya hu.
Rusya meydan okuyacak abd borsası düşecek? illimünati adamı oyar ya hu.
bizdeki hesabı yine 1 günde kesecekler gibi duruyor, bakalım hangi şanslı gün ?"yatırım tavsiyesi değildir"
Çin'in de ekonomik sıkıntıları var. Rusya'nın hareketlerinden memnun olduğunu sanmıyorum. Mevcutta zaten resesyonun eşiğinde ve büyüme hedeflerinden uzaktalar. Ekonomiyi hızlandırmaya çalışırken hem emtialardan hem enerji maliyetlerinden gol yiyorlar. Ayrıca içeride emlak piyasasında çöküşe bir gıdım uzaktalar. Putin'in saçmalıklarından memnun olduklarını sanmıyorum. Dostlukları da Rusya'nın durumundan faydalanarak Rusya'dan leş fiyata ucuz petrol ve gaz almak kadar olur. Daha ötesinde bir şey bana sürpriz olur.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Şu an en büyük iki risk Putin'in "escalate to deescalate" stratejisini güderek Avrupa'ya sıtmayı gösterip vereme razı ederime oynaması olur. ABD ve İngiltere de olaylar yatışsın istiyor gibi gelmiyor. Putin hata yaptı ve ona şerefli bir dönüş yolu vermeyecekler. Putin'i Rusya'dan sökünceye kadar bu oyunu sert oynayacaklar. Putinsiz Rusya Çin'i yalnız bırakacak. Önce Putin'in kafasını sonra Çin'in kafasını kopartmaya oyanayacaklar gibi.
Şerefli çıkış yolunu Rusya az önce ajanslara tanımladı. Kırım'ı bana ver, Donbass'ı tanı, tarafsız ol vs. Normalde Ukrayna'nın bu şartlar altında kabul etmesi makul olabilir fakat bakalım ABD izin verecek mi? Eğer kabul edilmezse Putin için tek yol "escalate to deescalate"
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
suyun içinde hesaplama tekniğini bilen var mı?
ben bir çok tekniği bilirim ama bunu çözemedim...
bilen yardımcı olabilir mi?
hadi geçmiş olsun. dax boğa dönüşü yaptı derim ben.
Yer İmleri