Sayfa 105/303 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 833 - 840 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Burda kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor.
    Sayın Mohikan beye ZOREN sormuştum sağ olsun o da yorum yapmişti çıkış ertelendi diye ama orta uzun vadede 2.400 görebilir demişti ama bistin bu yükselişinde zoren prim yapmadığı için yüklü bir miktarda alım yaptım şimdi hissem değer kaybederse Sayın Mohikan bey neden suçlayayım
    Sonuçta yorum yapan gelecek için yorum yapıyor tabiki yanılma payı var YA yukselecek ya dusecek HAYATTA öyle değilmi burda kimse müneccim değil
    Mohikan usta kal sağlıcakla

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    bizde mallık son maho mudrur mohikanmıdır böyle abuk sabuk isimle topic açan kişiyi takip ettik haksızmıyım hep terso hep terso oldu
    Sayin fresky bu mesaji bana biri yazsa cok uzulur. Kizardim kusura bakmayinda boyle uslupsuz dusunce ve nezaket yoksunu insanlaradir sozum... Bizde surci lisan ettikse affola ....
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın mohikan inşallah okuyorsunuzdur bu yorumları. Sizin emeğinize saygı duyan bunca insan var burada. Bizleri , kendini bilmez ahlak ve edep yoksunu insanlarla karşılaştırmayın. En kısa zamanda sizi burada görmek umudu ile. (Hisse yorumu yapmanız şart değil, sohbetiniz bile yeter) Saygılarımla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet 3 haftadır uzak kaldığım topikte arkamızdan hisselerini sattırmışım gibi ağlayanlar, kin ve fesatlıklarını kusanlar yanında erdemli, feraset sahibi bir çoğunluk da var. Allah razı olsun.

Geriye doğru okudum, ERSOYDELTA hariç bilgi- grafik paylaşan kimse yok.

mavibeyaz kardeşimizin dediği gibi tüm hissenet forumda bilgi paylaşımı yerlerde sürünmekte.

Önce şu çapsız arkadaşın ben topikten ayrılmadan önceki mesajını, sonra da dünkü mesajını bir okuyunuz ve Türk milletinin ne kadar asil!!! bir millet olduğunu anlayınız.

Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    son mohikan senin dalgalarına kurban bu ohal durumu yüzünden iflas ertelemeler bir gün şirketler iflaslarını açıklayacak ozaman pompacılarının ve avanelerinin 15 yılda neler yaptıgını herkes görecek dolar 1.10 2009 yılında Allahtan 2011 yılına kadar abd para bastı Q1 Q2 VE Q3 parasal genişleme oldu yoksa 15 tl olurdu dolar şuan 3.75 tl
     Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    Ben hakkımı ararım arkadaş fort oto 25 tl iken düşeçek yok tobo yok omo dedi sattırdı hisseyi paylaşımlarıyla 2 temettü verip 38 tl ye gitti gs 46-50 -65 sabır dalgalar trentler dedi 24 tl oldu hele aselsanda full ters analiz yaptı odasta endekste anladımki bu dalga trentci speklerin adamı hiç mi tutmaz ne sorduysam bist 100 endeksi dahil tutmadı ytd degil asla
    DUHUL : 1999

Ağlayan bu arkadaşın hisselerine bir bakalım.

GSRAY...

Bu topiğin 5. sayfasında açıklamalı bir şekilde trendin başlayamadan bittiğini yazmışız. Şubat ayında taşıdığım 2 hisseden biri olan 32 maliyetli GSRAY'ı desteği orta vadeli desteği kırdığı zaman 31 liradan stoplamıştım.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Uyvar-1 arkadaşımızın ve bizim anlatmak istediğimizi GALATASARAY hissesi üzerinde yorumlayalım.

KISA VADE...

Riva ve Florya projeleriyle borcunu yapılandıran GS'nin 60'lı rakamları göreceğini ve bu yıl şampiyonluk yarışını BJK ile birlikte son haftalara kadar kovalayacağını düşünmüştük.

Bu nedenle aşağıdaki sayımı öngörüp 3. dalgaların başladığını varsaymıştık.

3. dalgaların başlangıç yeri olarak da orta vadeli düşen trend çizgisinin kırıldığı yeri almıştık.

Velakin; GS'de beklenmedik bir durum hasıl oldu. Kayseri maçını kaybedince T.Direktör kovuldu.

Bu şekilde t.direktör değiştiren bir takımın şampiyon olma ihtimali bana göre SIFIRDIR.

Bir de RİVA-fLORYA projelerinde bazı engeller çıkabilir( şirketler anlaşmayı feshedebilir vs. vs)

Batık bilanço nedeniyle Avrupa'dan daha ağır cezalar gelebilir.

Bu nedenle alternatif bir yeni sayım yaptık.

3. dalgaların başladığı yeri kısa vadeli düşen trend çizgisinden başlattık.

O zaman da 46 TL ile sayımın bittiğini ve yeni bir dip için yeni bir trend başladığını gördük.

Zaten GS Aralık başında bariz bir OBO yaparak bunu göstermiş ama bir tuzak ile yönünü tekrar yukarı çevirmişti.

Şimdi tekrar orta vadeli düşen kanalı kırmak üzere. Kırmak için muhtemelen BJK derbisini bekleyecek.

Hemen her hisse için buna benzer bir B planı hazırlanmıştır diye düşünüyorum.

Başarı (kar artışı veya şirket için yeni bir hikaye olabilir) halinde A planı, başarısızlık (zarar) halinde B planı yürürlüğe sokulabilir.

UZUN VADE...

Spor hisseleri uzun vadede batıktır.

Bu nedenle bunlardan kısa vadeli işlemler dışında zinhar yatırım yapılmaz.

4 büyüğün Özsermayeleri VE ZARARLARI (BJK hariç) sırasıyla şöyle:

BJK: - 521. MİLYON (25 milyon kar)

GS : - 519 MİLYON (153 milyon zarar)

FB : - 480 MİLYON (74 milyon zarar)

TRABZON: -204 MİLYON (34 milyon zarar)

GS'nin uzun vadede 15 TL altında 3 dibi daha olduğunu düşünüyorum.

FROTO...

Geçen yılki zirvesi 40 liradan 22.5' a düşüş beklediğimiz Froto kasımda 26.5'a düştü, 22.5 görmedi.

Belki bundan dolayı ağlıyordur arkadaş. Neden en dipten alamadım diye.

Bahsettiği dolar bazlı OBO hedefi 5 USD idi ama olmadı, 1 yılda 15 dolarlık FROTO 7.5'tan döndü.

Sağlık olsun.

ASELSAN...

Hele bunun için ağlaması çok saçma olmuş, çünkü 1 yıldır aselsanı aşağı gösteren 1 tane sayımım yoktur.

1 ay önce bunu demişiz.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    ASELSAN...

Orta vadeli çıkışın sonuna geldi.

Bu hafta (belki) 20'yi deneyebilir. Çünkü kısa vade 2 minor dalga kalmış gibi duruyor.

Sonra uzun süre düzeltme yapacak.
    1 yıl önce aselsan ikiye bölünmeden önceki sayımlar böyleymiş.

ODAS...

Econfin'in istediği Odas için ise genelde yukarı trend saydık. Sadece son 2-3 ayda C için 5 TL'yi görebilir dedik ama görmedi. Uzun vade çoklu zirveler var dedik.

DUHUL : 1999

5. Hoşgeldiniz Sayın mohikan. İnan'ın çok mutlu oldum. Bu kendini bilmezlerin karşısında dimdik ayakta durmak yakışır bizlere ki örnek olalım. Belki utanırlar... Belki hepimiz evlat sahibiyiz, bu memleketin geleceği ve kurtuluşu çocuklarımızın ellerinde. Sinmesen pes etmeden dimdik inadına. ayakta durmalı ve örnek olmalıyız. Benim sizi takip etmemin diğer bir nedeni de sağlam kişiliğinizle sosyal olaylar hakkında da görüş beyan etmeniz ve bilgi paylaşmanızdır. Keşke yüzyüze konuşabilme imkanım olsaydı. Sizi tanımaktan Onur duydum. Saygılarımla, sağlıcakla kalın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Kendi sayfanıza

hoşgeldiniz sayın mohikan hocam..
    yazdıklarım ve çizdiklerim yatırım tavsiyesi değildir.
    http://www.matriksdata.com/forjavamatriks/JavaTA/JavaTA.asp?GUID=507282350

7. Mohikan bey hoşgeldiniz

SM-T817 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. hoşgeldiniz.
    insanımızın maalesef eğitimine ver üstad kafaya takmaya değmez iki günlük dünyada#

paylaşımlarınızı bekliyoruz

Sayfa 105/303 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •