Sayfa 105/294 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 2351 madde; 833 - 840 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1.  Alıntı Originally Posted by kincecik Yazıyı Oku
    sn mercek2, bedelsiz olayı gk öncesi açıklanamazmı, bence böyle daha uygun olur gibi geliyor, mart sonu ve nisana çok var, ozamana kadar neler olur neler hiç belli olmuyor gördüğünüz gibi, inşallah erken olur
    sevgili kincecik tabiki önce sermaye artış kararı gk olmadan da alabilir ama patron almancı oldugundan ancak gk la gelir diye düşünüyorum çünkü orada bosh gurubunun başından pek ayrılmıyor ben bu açıdan öyle yazdım ve genelde gk la sunuyor elin almanı disiplinli çalışıyor bizim patronlardan farkları bu bak egeen patronu fabrika bitecek bir kap haberi dahi atmıyor hayırlı kandiller tüm dostlara.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

2.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili kincecik tabiki önce sermaye artış kararı gk olmadan da alabilir ama patron almancı oldugundan ancak gk la gelir diye düşünüyorum çünkü orada bosh gurubunun başından pek ayrılmıyor ben bu açıdan öyle yazdım ve genelde gk la sunuyor elin almanı disiplinli çalışıyor bizim patronlardan farkları bu bak egeen patronu fabrika bitecek bir kap haberi dahi atmıyor hayırlı kandiller tüm dostlara.
    sn mercek2 sanki baskılıyorlargibi, nedersiniz

3. Bfren Son duzlugu girdik gibi. Yakinda bilanco aciklaninca anyayi konyayi goruruz. Tahmin ettigim gibi hareket olursa bilanco ile beraber bedelsizi patlatiriz ins.

Konya da deprem hayat kurtarici rol ustlendi hisse icin. Konyayi diger hisselerden ayiran ozelligi kari saklamak icin yaptigi stok. 400 milyon civari bedelini daha once odedigimiz stok var. piyasaya depremle birlikte bu stok surulecektir. Ondan da supriz bedelsiz ges in de etkisi ile gelebilir.

Bir miktarda Egeen aldim. Bakalim supriz bir bedelsiz gelirse onumuzdeki gunlerde uzaktan bakmayalim. Elimizde olsun bi miktar lot.

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bfren Son duzlugu girdik gibi. Yakinda bilanco aciklaninca anyayi konyayi goruruz. Tahmin ettigim gibi hareket olursa bilanco ile beraber bedelsizi patlatiriz ins.

Konya da deprem hayat kurtarici rol ustlendi hisse icin. Konyayi diger hisselerden ayiran ozelligi kari saklamak icin yaptigi stok. 400 milyon civari bedelini daha once odedigimiz stok var. piyasaya depremle birlikte bu stok surulecektir. Ondan da supriz bedelsiz ges in de etkisi ile gelebilir.

Bir miktarda Egeen aldim. Bakalim supriz bir bedelsiz gelirse onumuzdeki gunlerde uzaktan bakmayalim. Elimizde olsun bi miktar lot.

Ytd
    baskı cuma günü kapanışda karanlık odada bitti gibi ve savulun ben geliyorum dercesine zıp zıp hareketlere başladı evet sevgili buraktepe bu üçlü artık pazara çıkma zamanı geldi geçti bile hani yagız at besicileri tayları karanlık odada besler ve dışarı çıkarttıkları an yerinde duramaz ya ahanda o misal olmasına az kaldı artık yarışlara sokma zamanı geldi diye düşünürüm kısmete bakalım şu siyasiler ve endeks çok pis kokutmazsa ortalıgı degme keyfine üçlünün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    Boğada en çok parayı aptallar yapar.

Aptal olun.

Çünkü aptallar realistik düşünemezler. Hesapları yoktur. Kripto marketi de özellikle boğada hesaplara uymaz.
    Demiş biri
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Bilanço ne zaman

7. konya bfrene bir sol çekti ve panzer uyuyor kis kis

8.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    konya bfrene bir sol çekti ve panzer uyuyor kis kis
    sn mercek2 bizim panzer nezaman hareket edecek acaba, çok uyumadımı

Sayfa 105/294 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız