Sayfa 105/682 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 833 - 840 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Yarın satış yapacağım direkt tabanamı satış yazacağım ya da bir kademe yazmak zorundamıyım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu kadar insana yazık yahu. İnşaAllah gönlünüzce olur ne diyeyim.
    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''

3.  Alıntı Originally Posted by bykeemre2 Yazıyı Oku
    Ben bu kadar profesyonel tahta görmedim yıldırma politikası ve sonra hemen çıkıs bravoooo neyse ki satmadım şuan yolladım gitti ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıldırma değil sazan avlama

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by akdere18 Yazıyı Oku
    Yarın satış yapacağım direkt tabanamı satış yazacağım ya da bir kademe yazmak zorundamıyım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn.akdere18 yapacağınız satış için acele edip tabana yazmanız mantıklı olmaz. maliyetiniz nedir bilemiyorum.eğer yarında taban olur ise 2.50-2.60 arası tepki verebilir. illada satacağım diyor iseniz seans açılışını izleyip makul bir yerden verebilirsiniz. kazancınız bol olsun. şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    TurkBirDev

5. çağrı fiyatı var. 2.01 daha ne olsun
    benim anlamadığım eğer bu satışı küçük yatırımcı almış ise demek ki daha çok yolu var galip in yani derya bir deniz var.... her hissede vuracak....

6.  Alıntı Originally Posted by yukselak Yazıyı Oku
    Sn.akdere18 yapacağınız satış için acele edip tabana yazmanız mantıklı olmaz. maliyetiniz nedir bilemiyorum.eğer yarında taban olur ise 2.50-2.60 arası tepki verebilir. illada satacağım diyor iseniz seans açılışını izleyip makul bir yerden verebilirsiniz. kazancınız bol olsun. şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Teşekkür ederim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by eski bir dost Yazıyı Oku
    kimsin lan sen koçum moçum. önce edebini takın sonra aç ağzını.

Bilmiyorsan da öğren. Metro holdingin yazdığım alımlar haricinde malı yok. Ne aldıysa sattı hepsini. metro yatırımın elinde hisse olması başka şey metro holdingin başka. Al aşağıda oku.

23/05/2017 tarihinde avrasya petrol ve turistik tesisler yatırımlar a.ş.(avtur) payları ile ilgili olarak, 3,94-3,96 fiyat aralığında 33.599 adet alış ve 3,72-4,07 fiyat aralığında 2.422.765 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle avrasya petrol ve turistik tesisler yatırımlar a.ş.(avtur) sermayesindeki paylarımız 23/05/2017 tarihi itibariyle %0 olmuştur.

bir de göster bakalım "1.40-1.50 arasında 1.20 arasında"(ne demekse bu) kaç bin lot aldığını da öğrenelim.

Koçum.
    sen .ok acamiysin adamlar tek kendi metrodanmı işlem yapmak zorunda senin çok öğrenciğin şey var borsada baska aracı kurumda hesapları yokmu yada ortaklıkları ah ah acemi herif seni yuyrlar hemide açmımazlar kocum benim bile 3-4 aracı kurumda hesabım var ))

8.  Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    sen .ok acamiysin adamlar tek kendi metrodanmı işlem yapmak zorunda senin çok öğrenciğin şey var borsada baska aracı kurumda hesapları yokmu yada ortaklıkları ah ah acemi herif seni yuyrlar hemide açmımazlar kocum benim bile 3-4 aracı kurumda hesabım var ))
    ahahaha. bak şuradan ..git.

Sayfa 105/682 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •