Sayfa 105/203 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon
Arama sonucu : 1620 madde; 833 - 840 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. İTrail-Iran perde arkasında dost ve müttefik olmanın verdiği rahatlıkla Ortadoğu'yu çıkarları doğrultusunda kanırta kanırta dizayn ediyor.

Her ülke kendine göre pozisyon alma derdinde ama pkart herkesten daha hızlı davranıp tepetaklak olmayı başarıyor, helal olsun ‼️‼️‼️

2. hissede kimse kalmadı tahtacı bile gitti kaldık yalnız ıssız adada sonumuz hayrola diyelim...

3. Bir ara çok güzel güçlü duruyordu tekrar uyuza bağladı sahipsiz havası içine girdi....

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    hissede kimse kalmadı tahtacı bile gitti kaldık yalnız ıssız adada sonumuz hayrola diyelim...
    R-E-X dostum emin ol bu şekilde tahtacı dahi hiçbirşey kazanamıyor yukarıdan mal verse aşşağıdan toplaması imkansız gibi aşırı güvensiz bir görüntü veriyor tahtada in cin top oynuyor mal el değiştirmiyor sen ben sat al yapabiliriz tahtacı alır verir ama tahtacı çok zor yukarıdan adam akıllı mal dağıtsa aşağıdan toplayamıyor benim düşüncelerim beni bağlar tahta bizi biraz şizofrene de bağlamış olabilir malın el değiştirebilmesinin tek yolu var bence soluksuz yukarı fiyatlama yapması başka türlü biraz zor gibi gözüküyor bakalım hayırlısı Mevla'dan saygılar hayırlı geceler

5. Tahtada birkaç kişiden başka işlem yapan olduğunu düşünmüyorum tahtanın kontrolü muazzam ellerinde istedikleri fiyata çok düşük lotlarla indirebiliyorlar tahta yapıcı bu saatten sonra bizlerden mal alabileceğini düşünecek kadar a**** değildir diye tahmin ediyorum artık bakalım ne hesaplıyorlarsa hep birlikte görürüz inşaallah

6. Arkanıza iyi yaslanıyormusunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    R-E-X dostum emin ol bu şekilde tahtacı dahi hiçbirşey kazanamıyor yukarıdan mal verse aşşağıdan toplaması imkansız gibi aşırı güvensiz bir görüntü veriyor tahtada in cin top oynuyor mal el değiştirmiyor sen ben sat al yapabiliriz tahtacı alır verir ama tahtacı çok zor yukarıdan adam akıllı mal dağıtsa aşağıdan toplayamıyor benim düşüncelerim beni bağlar tahta bizi biraz şizofrene de bağlamış olabilir malın el değiştirebilmesinin tek yolu var bence soluksuz yukarı fiyatlama yapması başka türlü biraz zor gibi gözüküyor bakalım hayırlısı Mevla'dan saygılar hayırlı geceler
    bu ihtimal sıfır en son bi kaç ay önce bişeyler denedi eline yüzüne bulaştırdı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Düşüncelerim beni bağlar tahminlerim doğru olmayabilir de önce onu bi belirteyim tahtacının çok mal dağıtma heveslisi olduğunu düşünmüyorum istese çok hızlı hareket edebilen bi tahta tavana çekip çok kolay mal dağıtabilir uçana kaçana atlamayı sever bizim millet çok sığ ve toplu olduğu halde ne uçuruyor ne kaçırıyor alan varsa alanı da aldığına pişman ediyor hisseye atlayabilen bi grup da yok adamı bayıltılar bazen mal vermediği gibi malda almıyor alıcı olmazsam satamazsınız alıcı olunca satın demek istiyor heralde bı planları var tahmin etmesi zor helede benim gibi çaylaksanız üstatların bir tahmini vardır ama onlar da yazmaz niye yazsın sonuçta burası borsa hiç kimse başkasına para kazandırmak için burada değil neyse çok yazdık maksat forumda ses olsun saygılar bütün paydaşlara bereketli kazançlar

Sayfa 105/203 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •