Sayfa 105/131 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon
Arama sonucu : 1043 madde; 833 - 840 arası.

Konu: DIRIT - Diriteks Diriliş Tekstil

1. Seçim arifesinde çoğu hisse de aşırı düşüşler gerçekleşti, bu gibi zamanlar da kağıtların spekleri fazla para kazanma hırsıyla diğer ortak hesaplarına satış yaparak hisseleri dibin dibine kadar götürürler örnekler Ayen, Dgate, Ütopya,Bossa Yyapı,Yeşil, İntema, Kerevitaş, Kipa,Alyağ,Menderes,Link,Kristal,Pegyo,Metur, Tukaş,Vangd,Silver vs.gibi yani seçim kararı açıklanmadan önceki fiyatlarına göre şu anki fiyatları arasında büyük fark görülüyor, kısaca şirket iflas etmediyse batmadıysa hisseleri zirveye taşıyacak olan yine kendileri olacaktır, bu her zaman böyle olmuştur, al yastık altına at arkana yaslan, sadece zaman kaybı hiçde önemli değil, seçime 2 hafta bile kalmadan bu tür hisseler tekrar yukarı hareketlerine başlayacaklardır, zaten bu gün bir kaçında ciddi alımlar gerçekleştirildi yukarı yönlü, endeks 1250 puan düştüğü halde o kağıtlar artışla kapandı yani hareket başlamak üzere ona göre, bol şanslar herkese.

2.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Seçim arifesinde çoğu hisse de aşırı düşüşler gerçekleşti, bu gibi zamanlar da kağıtların spekleri fazla para kazanma hırsıyla diğer ortak hesaplarına satış yaparak hisseleri dibin dibine kadar götürürler örnekler Ayen, Dgate, Ütopya,Bossa Yyapı,Yeşil, İntema, Kerevitaş, Kipa,Alyağ,Menderes,Link,Kristal,Pegyo,Metur, Tukaş,Vangd,Silver vs.gibi yani seçim kararı açıklanmadan önceki fiyatlarına göre şu anki fiyatları arasında büyük fark görülüyor, kısaca şirket iflas etmediyse batmadıysa hisseleri zirveye taşıyacak olan yine kendileri olacaktır, bu her zaman böyle olmuştur, al yastık altına at arkana yaslan, sadece zaman kaybı hiçde önemli değil, seçime 2 hafta bile kalmadan bu tür hisseler tekrar yukarı hareketlerine başlayacaklardır, zaten bu gün bir kaçında ciddi alımlar gerçekleştirildi yukarı yönlü, endeks 1250 puan düştüğü halde o kağıtlar artışla kapandı yani hareket başlamak üzere ona göre, bol şanslar herkese.
    Eyvallah...arkaya yaslanmak icin sanırım boyle yorumlara ihtiyac var... ne kadar bilseniz bile zaman aleyhimize isliyor diye dusunmekten alamıyoruz kendimizi...

3. şu hisseyi satıyorsan sat satmıyorsan ikide bir şu kadar kaldı diye ne gönderiyorsun ben buradayım bekliyorum diye korku mu veriyorsun 30052018 KAP bildirim.pdf

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/686270

4. eveettt...ne oluyor bakalım:D var mı bir tahmin olan?

5. Eksileri eksileri Allah vere daha düşmeye. Ytd

6. Yine ekside kapattı. Ben böyle hissenin. Satan satana. Bakalım haftaya ne olacak. Ytd.

Sabah ola hayrola dusersen almaya devam yukari cikarsan beklemeye devam...ytd...

0.76dan emir veriyorum hemen 0.77 yapıyor sevgili tahtacı...ytd...

Sayfa 105/131 İlkİlk ... 55595103104105106107115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •