uçan kaz thy 14,20 altı pahalı üstü ucuzama şimdi bir kanal çalışması atacam bunun bazen inat etmemek gerek. trend dibi ise alacan ya da yaklaşınca.. trend dibi+yatay desteğe gelmesi ya direncin desteğe dönüşmesi bende ucuz /pahalı ismini alır
uçan kaz thy 14,20 altı pahalı üstü ucuzama şimdi bir kanal çalışması atacam bunun bazen inat etmemek gerek. trend dibi ise alacan ya da yaklaşınca.. trend dibi+yatay desteğe gelmesi ya direncin desteğe dönüşmesi bende ucuz /pahalı ismini alır
uçan kazı 13 lere yakın alıp 15,50 ye yakın şutlamak gerekirdi. 14,20 yatay direnci. buraya geçerse 1 saati bulmaz 15,50 ye gitesi
![]()
ŞU SASAYA AZ KALMIŞ DÜŞENİ KIRIP ONAYA GELECEKTİR. ONAYA GELİNCE HABER EDİNİZ DE ALALIM BU HİSSEYİ YAKIN STOPLU TRADE İÇİN
![]()
EREGL DE 12,50 HEDEF TEKNİK OLARAK BELİRTMİŞTİM
BU FİNCAN KULP İÇİN DEMİŞTİM HEDEFİ
10,50 VE 12,50 POTADIR
8,90 ÜZERİNDE++++++++++++
![]()
Deniz üstad bu ttkom çok iyi takası hacı ne iş sence zarar gösteren şirkette haber geliyor olabilir mi dersin? Alasım geldi
Sent from my iPhone
KOZAL KESİKLİ DÜŞEN MAVİ ÇİZGİYE DİKKAT SONRASINDA İŞ KOLAY
![]()
Hisseside vardı alım varnatıda ama bugün iliskisini kestim deniz hocam![]()
kardemirde iyi cikti ama türkiyede yasadigimiz bir gercek yarin ne olacagini kim bilebilir,
Eregli bilancosu ve temettü icin yükseliyor ,
US kotasa halen gecerli , Avrupa birliği kotasıda zaten doldu..,
Temelinde de bunlar var
Sevgiler saygalr
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
hocam netaşın 500 günlüğüne bakacak olursak o da onay almak üzere...level atlaması yakın gibi...orta vadede 2-3 ay da deli para bırakır.....onada bir baksan... garan da 7,50 lar hayal mi...kural nedir gitmiyorsa geri gelir dimii.
Yer İmleri