Sayfa 1057/1120 İlkİlk ... 57557957100710471055105610571058105910671107 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 8,449 - 8,456 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*tüfenkci: Perakendede kira sorunu hala çözülemedi, biz araya girmeyelim siz halledin-bloomberg ht
    *tüfenkci: Perakende sektörü türkiye için önemli sektörlerden biri, gelişemesi için önemli teşvikler veriyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tüfenkci: Inovasyon sadece özel sektörün değil, kamunun da gündem maddesi, perdis yazılıyla perakendecilerin iş süreçlerini hızlandırmak ve kolaylaştırmak istiyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*ingiliz hükümeti, "brexit'e ilişkin yasa tasarısına ilişkin gelecek parlamento oturumu 16-17 ocak'ta yapılacak"

*ab komisyonu, italya'dan çelik üreticisi ılva'ya sağladığı 84 milyon euro devlet yardımını geri almasını istedi

*çin bankacılık düzenleme komisyonu, "bankacılık sektöründeki kredi riskleri etkin şekilde savuşturulacak"
    *çin bankacılık düzenleme komisyonu, "gizli yerel yönetim borç riskleri uygun şekilde düzeltilecek"

*çin bankacılık düzenleme komisyonu, "gayrimenkul sektöründeki riskler etkin şekilde savuşturulacak"

*tcmb ppk: önümüzdeki dönemde, olumlu küresel büyüme görünümüne dair aşağı yönlü risk oluşturabilecek unsurların başında orta doğu ve kore yarımadası ile ilgili jeopolitik gelişmeler ve dış ticarette artan korumacı söylemlerin çeşitli dış ticaret müzakerelerine yansıması sayılabilir
    *tcmb ppk: Bunun yanında abd’de yasalaşması muhtemel vergi reformu küresel ekonomik görünüm açısından pozitif bir risk unsuru olarak değerlendirilmektedir

*tcmb ppk: Küresel iktisadi faaliyet ve ticaret hacmindeki olumlu görünümün yanı sıra küresel risk iştahının sürmesi sayesinde gelişmekte olan ülkelere yönelen portföy girişleri de güçlü seyretmektedir
    *tcmb ppk: Eylül ayı ortalarından sonra ivme kaybeden türkiye’ye yönelik portföy yatırımları yakın dönemde jeopolitik risklerin azalmaya başlaması ile beraber tekrar toparlanmaktadır

Sayfa 1057/1120 İlkİlk ... 57557957100710471055105610571058105910671107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •