Sayfa 106/233 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 841 - 848 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

1. Kerevetın kuyruguna taklıldı..ne alakası varsa..)) tabanı yarına sakladı serefli..herhal...

2. Ünsal kardeş neden her cumlende taban var bilerek mi yazıyorsun bilmeden mi

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Kerevetın kuyruguna taklıldı..ne alakası varsa..)) tabanı yarına sakladı serefli..herhal...
    Sayın Ünsal boşuna kürek çekme. Kimseyi korkutamazsın ufuk alacak kadar cesur olan zaten senin amaçlı korkutmalarina inanmaz. Biz Ufuk yatırımcısı deliyizdir. Bil istedim

4.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Eşleşme 2.48 tabanda. Tahtayı yapana selam yola devam. Direk taban açki rahatla artık. ))
    Mustık Hocam buna ıstınadan...yazdım..))

5. Arkadaşlar kımseyı korkutmuyoruz yaaa...ben kımımkı..sadece ıronı yapıyoruz anlayın bıraz...kerevıtaş yukselıyor çok cılız bır pırım..kerevıtaş %18 mesala bızmkı %3..kerevıtaş bıraz dusuyor bızımkı utanmasa taban olacak...bunun gıbı..anlatabıldım umarım..))

6. Ben gayet rahatım eeee dile kolay 7 sene
    Sen çelik çomak oynamaya devam [emoji491]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. malesef kerevitaş taki bu düzeltme mi düşüş mü artık bizim formasyonu bozdu gibi dostlar ya da süreci biraz daha uzattı gibi ytd...
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

8. düşüşten kurtulunca bana da haber verin doslar rüzgara karşı işenmez ytd...

Sayfa 106/233 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •