*istanbul'da eylül'de iso imalat sektörü pmı 52,1 (önceki 54,2)
*istanbul'da eylül'de iso imalat sektörü pmı 52,1 (önceki 54,2)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*türkiye'de eylül'de iso imalat sektörü pmı 53,5 (önceki 55,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ingiltere/hammond, "ingiltere ekonomisinin üzerinden belirsizlik bulutunu kaldırmamız gerekli"
*ingiltere/hammond, "iş dünyası liderleri brexit sürecinde ortaya konan önerilerden mutlu olduklarını ilettiler"
*ingiltere/hammond, "hiç kimse brexit sürecinin ekonomiye zarar verdiğini görmek istemiyor"
*ingiltere/hammond, "ne kadar birlik içinde durursak, ab ile müzakerelrede o kadar güçlü oluruz"
*ingiltere/hammond, "dışişleri bakanı johnson'ın geleceği başbakan may'e sorulması gereken bir soru"
*ingiltere/hammond, "bizim için şu anda zorluk, brexit müzakerelerini kararlı bir biçimde ileriye taşımak"
*ingiltere/hammond, "gelecek seçimde aday olursa yine benim desteğimi alacak"
*ingiltere/hammond, "başbakan may, benim yüzde 100 desteğime sahip"
*ingiltere/hammond, "hepimiz ab ile müzakerelerdeki yavaş ilerlemeden hüsrana uğradık"
*ingiltere maliye bakanı, "brexit ingiltere'yi böldü, ancak birbirimizi anlamada ilerleme sağlıyoruz"
*ingiltere maliye bakanı, "kabine yer alan herkes başbakan may'e sağdık"
*ingiltere maliye bakanı, "ekonomideki zorluk brexit müzakerelerinin ürettiği kısa vadeli belirsizlik"
*ingiltere ulaştırma bakanı, "monarch, diğer hava yolu şirketleri ile müzakerelerde başarısız oldu"
*ingiltere ulaştırma bakanı, "monarch'ın yaşadığı zorluklar diğer şirketler ile fiyat rekabetinden kaynaklı"
*BIST-100 GÜNÜ (%1,04)1065,90 PUAN ARTIŞLA 103.973,63 PUANDAN KAPATTI, İŞLEM HACMİ 4,1 MİLYAR TL
Borsa İstanbul, haftanın ilk işlem gününde alıcılı bir
seyir izleyerek yükseldi.
Açılışta 103.000 seviyesinin üzerine çıkarak bir süre yatay
seyir izleyen BIST 100, günün ikinci yarısında artan alımlarla
en yüksek 104.063 puanı gördü. Endeks günü 103.930,67 puan ile
(%0,99)1022,94 puan artışla tamamladı.
İşlem hacmi 4.069.708.120 TL olarak gerçekleşti.
Borsa İstanbul, yurt dışı borsalardaki olumlu havanın da
etkisiyle güne tepki alımları ile başladı.
Yurt dışında ABD ekonomik verileri takip edildi.
Yer İmleri