Sayfa 106/246 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 1963 madde; 841 - 848 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Tam düşündüğüm gibi oldu. Dün geceki pasta hikayemi hatırlarsanız. Sabah baktım çok iyiydi. Ve beklediğimi oldu. Dahasıda var göstergelerin. Şimdilik göstergeler en kötü ihtimali düşününce baya uzağız. Doldur boşalt yapamıyorsa tabi . Bakayım; oh oh onada uzağız. bakalım kayıp bize ne kadar uzak olacak?Ytd.

2. Yalnız danışıklı dövüş olduğu da açık. Ee böyle olacak.iş ky kalsa havanda su döver dururuz.ytd.

3. Ky bulaşmadığı daha iyi kanımca emir sayıları az hissede asansör iyi çalışıyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Gerçekten olmaz diye bir şey yok bu borsada. Adamlar hiç olmaz dediğimiz şeyi yapabiliyor . Yahu dün ky kısmını gösteren gösterge bu gün nasıl blok halinde devredilen kısma dönüşüyor?! Bunu yapabiliyorlarsa herşeyi yapabilirler. Ytd.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Herkese Günaydın,

Yine farkını gösteriyor. Aradaki farkı 2 TL 'ye çıkardık. hadi bakalım ytd

6. Citibank artmaya devam ediyor. Ytd.

7. danışıklı dövüşle arada ky yı yiyorlar citi artsa ertesi gün tam tersi oluyor ne olmuşki yani. yalnız trade yapmayı bilirimde yeterince yapmayı öğrenemedim gitti. 20 yıllık borsa hayatımda. bu gün 7.48 deseydi gönderecektim. adamlar sanki noktası noktasına hesap ediyor. yada işte her zamanki açgözlülüğümüzmü desem şansızlığımızmı desem. 3 kademe 3. tek tıkla %5 artmış olacaktı lotum. gerçi aynı şeyi ana trend de de yaparsa bizde aynısını yaparsak 10 dk nın içinde o kadar kazanç sabır boşa giderse işte o zaman esas depresyona gireriz. bunu da görmemize çok zaman yok. önümüzdeki iki gün.. YTD
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Zaten 7.31 kapatmış yazdığın rakama uzak değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 106/246 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •