Sayfa 106/351 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 841 - 848 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

Alıntı Originally Posted by zirve0638 Yazıyı Oku
    Cinali para para demek istediğimi ayrıntılı yazmış. Ben 1999 dan beri borsayı iyi öğrendim. Sen heyecanlı gibisin kolay gelsin
    heyacanlı değilim 21 yıllık brsacı böylemi yazar burda bilen var bilmeyen var kardeş sadece yeni gibi hissettim uyarmak için yazdım kusura bakma.bunu bilmeyenler satıyr ve zarar ediyr.
    sağlıkla kalın

2. Küçük yatırımcı olarak herkes kazansın, hatta kurallar o kadar katı olsun ki, hile yapan şirket sahibinin ve 7 sülalesinin malvarlığı satılıp küçük yatırımcıya verilsin isterim. Ama öyle değil kural büyük balıktan yana. Onun için içinde kahbelik olan bir şirket sahibi 1 liranın üzerine ( inş çıkarır) çıkarmaz.

3. Burada kap haberini sadece ben mi okuyorum ? lütfen düzgün bilgilendirelim insanları. yanlışım varsa düzeltsin üstadlar. Değeri 1 tl bile olmayan hissenin rüçhan hakkı neden 1 tl olsun ? tabiki olmaz kimse korkmasın o açıdan, elinizde hisse olduğu için cezalandırılacağınızı düşünmeyin. bunun için formüller var , örnekler var...

"2.Sermaye artışının, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakları) kısıtlanmadan hisse senetlerinin nominal değeri olan 1 Kuruş (0,01 TL) fiyat üzerinden bedelli olarak yapılmasına,"

adamlar 1 krş rüçhan hakkınız olacak diyor, SPK başvurumuzu kabul ederse tabii... satılmış bir şirketin sermaye arttırımını ortaklardan karşılamasına SPK olsam izin vermem, ki bir çok örneği var... Spekülatif bir durum diye değerlendiriyorum amaç ne olabilir bu tartışılır. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

elimde hisse yok sadece yorumlara kayıtsız kalamadım. saygılar

Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    Burada kap haberini sadece ben mi okuyorum ? lütfen düzgün bilgilendirelim insanları. yanlışım varsa düzeltsin üstadlar. Değeri 1 tl bile olmayan hissenin rüçhan hakkı neden 1 tl olsun ? tabiki olmaz kimse korkmasın o açıdan, elinizde hisse olduğu için cezalandırılacağınızı düşünmeyin. bunun için formüller var , örnekler var...

"2.Sermaye artışının, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının (rüçhan hakları) kısıtlanmadan hisse senetlerinin nominal değeri olan 1 Kuruş (0,01 TL) fiyat üzerinden bedelli olarak yapılmasına,"

adamlar 1 krş rüçhan hakkınız olacak diyor, SPK başvurumuzu kabul ederse tabii... satılmış bir şirketin sermaye arttırımını ortaklardan karşılamasına SPK olsam izin vermem, ki bir çok örneği var... Spekülatif bir durum diye değerlendiriyorum amaç ne olabilir bu tartışılır. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

elimde hisse yok sadece yorumlara kayıtsız kalamadım. saygılar
    spk.niye izin vermesin nominal değerin altında ise ya şirket alacak bu bir nevi tahsisli gibi lacak.
    yada hisse yukarı gidecek zaman sermaye artırımı klay gerçeklesecek.

Alıntı Originally Posted by zirve0638 Yazıyı Oku
    Küçük yatırımcı olarak herkes kazansın, hatta kurallar o kadar katı olsun ki, hile yapan şirket sahibinin ve 7 sülalesinin malvarlığı satılıp küçük yatırımcıya verilsin isterim. Ama öyle değil kural büyük balıktan yana. Onun için içinde kahbelik olan bir şirket sahibi 1 liranın üzerine ( inş çıkarır) çıkarmaz.
    kardeş herkesin kazandığı bir brsa lurmu.çıkarsa 1 tl.üzeri satan satar katılmaz.altında lursa zaten srun yok.

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Faaliyetsizlik nedeniyle kapanmaz cunki etiler gida istiraki var
    Ayrıca şirket yönetiminin fason üretimle Alyağ markası ile yağ ticaretine devam edeceğiz diye bir beyanı da var. Yani üretim olmayacak ama yağ ticaretine devam edilecekti.

Sonra Aydın da alınacak fabrika ille tekrar üretimde şirket kapsamına alınacak.

7.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    Daha önce bedellide yakalanan biri olarak geçmiş olsun arkadaşlar 1 liranın altında senetler bedelli yapabilir bunun için bildiğim kadarıyla bir sıkıntı yok 1 lira altında da bölünebilir Örneğin yakın tarihli tsgyo,ostim, avod. Katılım zorunluluğu 1 liranın altında olduğu için bildiğim kadarıyla yok. Allah yardımcınız olsun.
    avod da da bedelliye girdim. 1 TL altında değildi. diğerlerini bilmiyorum. aldığım her hisse bedeli verdi a.k. nibaş tada bedelliye girdim. 25018 de bedelli verenlerin yarısını tutturdum. yılbaşı beleti alsam acaba büyük değil ama hallice bir ikramiyeyide yakalarmıyım diyecemde ben don balığı tutarım gibime geliyor bu şans ile

8. bedelli için 1 tL. üzeri olma şartı yok. 1 TL üzeri olma şartı bedelsizde var

Sayfa 106/351 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •