Tabii herkesin kafasında ki soru şu,
Endekiste düşüş trendi bitti mi bitmedi mi
Bunun cevabını bilsen bile vobcu değilsen asla kazanamazsın. O yüzden bilmeye de gerek yok, büüüle iyi![]()
Tabii herkesin kafasında ki soru şu,
Endekiste düşüş trendi bitti mi bitmedi mi
Bunun cevabını bilsen bile vobcu değilsen asla kazanamazsın. O yüzden bilmeye de gerek yok, büüüle iyi![]()
Hamdım Piştim Yandım
Arkadaşlar soruyor, sepetinde değişiklik oldumu, sepetten çıkardığın oldumu, sepete eklediğin oldumu, kar al yaptığın oldumu diye.
11.06.2024 de yaptığım sepetin en güncel hali ile aynen devam ediyorum
Asels
Ereğli
Enjsa
Krdmd
Sasa
Ttkom
Vestl
Ve
Döviz, Altın, Parapiyasaları fonu
Aynen devam
Belki ereğli yada Krdmd benzer sektör olduğu için birisini portföyden çıkartıp yerine farklı bir sektörden alınabilir ama ben şimdilik değişiklik düşünmüyorum.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir formasyonu neticesinde soygun tüm hızıyla devam ediyor
Hamdım Piştim Yandım
Tabii enseyi karartmamak lazım, bu soygundan sende payına düşeni alabiliyorsan, o zaman işin şekli değişiyor. Ve
Bist100 de aynı vob gibi para katlama sanatına dönüşüyor
Hamdım Piştim Yandım
Şimdi cebindeki parayla hemen git.!!!
İskender Döner ye..!!!
Yemezsen,
Yarın o parayla ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
Yemezsen, 2 gün sonra o parayla ancak bir şişe soda alırsın.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bosporus abi bistte baydöner firması var acaba bi tüyo mu vermeye çalışıyorsun iskender döner ye diyerek
Senin için takibe aldım skender döner fiyatı şuan 26,82
Herkes döner yemeye giderse deye
20.06.2024
Hamdım Piştim Yandım
Soygunda son durum analiz tespiti yapalım, bugün endekis kızarmışken bakalım,
yeğenim dost acı söyler, bugün senin hisse endekisten daha fazla düşüyorsa bilki soyuldun
Neyise biz endekis analizine de bakalım, 11.06.2024 tarihinden bu yannı hergün fışkırttırarak buralara gelen bist endekisi bugün kar realizasyonu yapıyor diye yorumluyorum şindilik bi sıkıntı görünmüyor endekiste olağan bir durum diye kayıtlara geçtik
Hamdım Piştim Yandım
Ben endekis mütehassısı olaraktan suya sabuna dokanmadan vobda hergün paraları katlıyorum, vob para katlama sanatıdır dayucuğum.
Acı ama gerçek büüyle acı biber gibidir![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri