Sayfa 106/996 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sağlık bakanının korona vakasını kabul etmesiyle "nur topu gibi" bir belamiz daha oldu...
    Korkarım bunun hepimiz ve ülkemiz üzerindeki etkisi göçmen Suriyeliler den daha negatif olacaktır.

Biz disipline gelmeyen insanların oluşturduğu bir toplumuz. Bu özelliğimiz salgın hastalıklarla baş etmek için uygun bir özellik değil...

Bazan zaten varlığını hissettiginiz bir olguyla karşı karşıya kaldığınızda çok etkilenebilirsiniz ..Bu vaka da beni o kadar etkiledi...
    Suriyelilere her şey bedava. Onlar istediği zaman test yaptırır artık bizim vergilerle . Kontrol amaçlı 14 güne bir yaptırırlar. İçleri rahat etsin diye tekrar tekrar yaptırırlar.

Abi mesajın geniş ama ben Suriyeli kelimesini gördüm mü gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Saldım çayıra mevlam kayıra, her zamanki gibim.

Belki o hastaylan aynı otobüse binen oldu, bunun gibi benzeri durumlar olabilir, hiç değilse ilk belirtilerde hastaneye başvurabilirlerdi.

Şaşırdım mı, hayır!
    Adam şehit olacak hastaneye gider mi hiç.

3. BEIRUT, March 10 (Reuters) - Lebanon's public prosecutor has agreed with commercial banks a set of rules aimed at protecting the rights of depositors, state news agency NNA reported on Tuesday, potentially easing restrictions on deposits amid a dollar shortage.

Lebanese banks, fearing capital flight and grappling with an acute hard currency crunch, have imposed tight controls on withdrawals and transfers abroad, drawing outrage from depositors unable to access their savings.

The agreement, which appears to be an attempt in part to standardise rules across the sector, states banks must transfer foreign currency abroad for payment of school fees, medical costs, taxes and "all that is necessary," as well as for imports of medical supplies, foodstuffs not produced in Lebanon, and goods deemed critical by the central bank, NNA reported.

The rules come days after Lebanon announced it would not meet its upcoming debt payments in order to preserve dwindling foreign currency reserves to cover essential imports.

The central bank governor has called for capital controls to be standardized so depositors are treated equally and fairly and Prime Minister Hassan Diab said the government would soon present a draft law to standardise the controls.
    Ekonomik krize giren ve döviz rezervleri eriyen Lübnan'da, mudilerin döviz mevduatlarına ilişkin taleplerinin zaruri durumlarda karşılanmasının önünü açacak bir düzenleme konusunda bankalar ile hükümet anlaşma sağlamış..

dth tam bir baş belası 🙂
    ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sağlık bakanının korona vakasını kabul etmesiyle "nur topu gibi" bir belamiz daha oldu...
    Korkarım bunun hepimiz ve ülkemiz üzerindeki etkisi göçmen Suriyeliler den daha negatif olacaktır.

Biz disipline gelmeyen insanların oluşturduğu bir toplumuz. Bu özelliğimiz salgın hastalıklarla baş etmek için uygun bir özellik değil...

Bazan zaten varlığını hissettiginiz bir olguyla karşı karşıya kaldığınızda çok etkilenebilirsiniz ..Bu vaka da beni o kadar etkiledi...
    Bulunduğum ilçe oldukça küçük,sevdiğimiz bir esnaf arkadaşın dükkanında vakit geçiririz,karşıda küçük bir bakkal işleten bir kadın var,kocası çiftçi,arkadaşa söyledim o da kadına iletti ama nafile;adam bu dönemde Tayland gezisine gitti..güvencesi;götüren şirket büyükmüş... 2 gün evvel gelmiş,eve falan kapanma yok,dediğinize aynen katılıyorum,bu tipler her yerde var,umarım virüs böyleleri yüzünden hızlı yayılmaz...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Göt korkusu hiç bir şeye benzemez, herkes üst solunum yollari hastalığını grip zanneder, ben 56 yaşımdayım ömrümde 1 kere grip oldum, doktor yerine kalk mezarlığa gidelim seni gomecez deseler razıydım.
    İkimiz de safkan Türküz o halde abi . Ace 2 proteini derya deniz bizde. Ben de en son ne zaman grip olduğumu hatırlamıyorum.

6. Kendimi milliyetçi biri olarak tanımlarım az çok (Türk siyasilerinin milliyetçilik anlayışına pek benzemez ama) Türk insanını severim, gurur da duyarım bu milletin bir ferdi olduğuma. Amma velakin, mesele tedbirler, kurallara uyma, şeffaflık ve farkındalık olunca iki adım geri gelir 99 düşünür bir söylerim.

Çok kötüyüz bu konularda. Kötü değiliz bildiğin çok kötüyüz. Beni hastalık falan korkutmuyor da, insanların bu konu karşısındaki olası hatalı reaksiyonları korkutuyor.

İnşallah, en hasarsız, mümkünse hiç hasarsız, şekilde bu durumu atlatırız.

Ilk giden ben olmam kesin, kendimi küçük kasabamda tecrite alacam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 106/996 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •