Sayfa 106/189 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. vahy be aramızdan birisi nihayet ünlü türk algoritmik trader olarak tarihe geçecek.

Başarılarının devamını dilerim büyük bir merakla nerelere yol alacagını bekliyoruz.

nasıl başardıgın ise bizim için büyük bir soru işareti bizimde ufkumuzu ve motivasyonumuzu arttırıyorsun. Tekrar tebrik ederim.

----------------------

başka bir konuya değineceğim fikirlerinizi merak ediyorum.

arkadaşlar şimdi mesela bimas hissesi gibi sıkışık grfik hareketlerinde sistemlerle nasıl trade edersen et trend followlar için konusuyorum alıp beklemekten daha fazlasını kazanamıyorsun.

bimas gıbı sıkışık ama yukarı giden grafik hareketlerinde ne tür modeller mevcut grafikten daha iyisini üretebilir bir fikiriniz varmı

Bunu bulursak daha güzel sistemler yaratabileceğime inanıyorum.

Sebebide şu. Biliyorsunuz viop30 grafiği üzerine bir sistem yazıyoruz bu mevcut grafikten daha fazla getiri üretmemizi sağlıyor.

Ayunı sekılde bu sistemin bir kz grafiği cıkıyor ortaya. KZ grafiğinide bir endeks grafiği Bir viop30 grafiği gibi düşünrseniz.

Mevcut kz grafiği üzerine bir sistem daha yazarsak mevcut kz grafiğinide geçebiliriz. Böylece her seferınde maximum getiriye dogru yol alırız.

fakat genelde yazdıgım sistemlerin kz grafikleri bimasın grafiği kadar sıkışık oluyor yani kz grafik dalgaları çok sıkışık oluyor aşağı veya yukarı cok az hareket ediyor totalde yukarı gitsede.

hal boyle olunca bu kz grafiğinin içine ne yazarsam yazayım mevcut getiriyi bir türlü arttıramıyorum genelde hep düşüyor.

kz grafiği daha dalgalı oldugunda kz grafiği içine yazılan yeni bir sistemle mevcut kz grafiğini geçebiliyorusunuz. cunku kz grafiği dalga boyları büyük kalıyor sistem marjı yaratabiliyor.

Aynı zamanda bu teori ilerde piyasanın derinleşmesinden ötürü daha az dalga boyları olacak ve sistemcilerin durumu eskiye nazaran kötüleşeceği anlamıda doguruyor.

ŞİMDİ SORUM ŞU BİMAS GRAFİĞİNİ ELE ALABİLİRSİNİZ. BİMASIN GRAFİĞİNE EN BASTAN BU YANA OYLE BİR SİSTEM YAZIN Kİ BİMASIN ALIP TUTMAYA GORE TRADE SİSTEMİNİZ DAHA YÜKSEK GETİRİ ÜRETSİN.

BUNU HANGİ YÖNTEMLE VEYA NASIL BİR SİSTEMLE GEÇEBİLİRİZ.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by Keçi Yazıyı Oku
    Eylül ayı performansı +%170 seviyelerinde.
    Özellikle yeni başlayıp uğraşan arkadaşlara umut olması için belirteyim,
    5 rakamla başladığım mini portföy 7 rakamlı artık..
    Maşallah,tebrikler hocam..Fon falan kurarsanız haberimiz olsun..Ne yapsak bu rakamlara ulaşamayız..Parayı size emanet edelim en iyisi )))))

3.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    vahy be aramızdan birisi nihayet ünlü türk algoritmik trader olarak tarihe geçecek.

Başarılarının devamını dilerim büyük bir merakla nerelere yol alacagını bekliyoruz.

nasıl başardıgın ise bizim için büyük bir soru işareti bizimde ufkumuzu ve motivasyonumuzu arttırıyorsun. Tekrar tebrik ederim.

----------------------

başka bir konuya değineceğim fikirlerinizi merak ediyorum.

arkadaşlar şimdi mesela bimas hissesi gibi sıkışık grfik hareketlerinde sistemlerle nasıl trade edersen et trend followlar için konusuyorum alıp beklemekten daha fazlasını kazanamıyorsun.

bimas gıbı sıkışık ama yukarı giden grafik hareketlerinde ne tür modeller mevcut grafikten daha iyisini üretebilir bir fikiriniz varmı

Bunu bulursak daha güzel sistemler yaratabileceğime inanıyorum.

Sebebide şu. Biliyorsunuz viop30 grafiği üzerine bir sistem yazıyoruz bu mevcut grafikten daha fazla getiri üretmemizi sağlıyor.

Ayunı sekılde bu sistemin bir kz grafiği cıkıyor ortaya. KZ grafiğinide bir endeks grafiği Bir viop30 grafiği gibi düşünrseniz.

Mevcut kz grafiği üzerine bir sistem daha yazarsak mevcut kz grafiğinide geçebiliriz. Böylece her seferınde maximum getiriye dogru yol alırız.

fakat genelde yazdıgım sistemlerin kz grafikleri bimasın grafiği kadar sıkışık oluyor yani kz grafik dalgaları çok sıkışık oluyor aşağı veya yukarı cok az hareket ediyor totalde yukarı gitsede.

hal boyle olunca bu kz grafiğinin içine ne yazarsam yazayım mevcut getiriyi bir türlü arttıramıyorum genelde hep düşüyor.

kz grafiği daha dalgalı oldugunda kz grafiği içine yazılan yeni bir sistemle mevcut kz grafiğini geçebiliyorusunuz. cunku kz grafiği dalga boyları büyük kalıyor sistem marjı yaratabiliyor.

Aynı zamanda bu teori ilerde piyasanın derinleşmesinden ötürü daha az dalga boyları olacak ve sistemcilerin durumu eskiye nazaran kötüleşeceği anlamıda doguruyor.

ŞİMDİ SORUM ŞU BİMAS GRAFİĞİNİ ELE ALABİLİRSİNİZ. BİMASIN GRAFİĞİNE EN BASTAN BU YANA OYLE BİR SİSTEM YAZIN Kİ BİMASIN ALIP TUTMAYA GORE TRADE SİSTEMİNİZ DAHA YÜKSEK GETİRİ ÜRETSİN.

BUNU HANGİ YÖNTEMLE VEYA NASIL BİR SİSTEMLE GEÇEBİLİRİZ.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

benim kendime ait bir kod olmuştu erhan ancak işlem sayısı ve komisyon masraflarını düşünce zarar ediyor

aşırı işlem var opt yok

grafikte shortlar dahil değil 9 bin puan düşen endekste düzenli kazandırmış.

aracıkurum sahibi olsam birde kayma maliyetini düşürsem hayallet hayaller.

5. birim barlara inmemiz şart - kaçınılmaz.

aynısistem bimas grafik

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benim kendime ait bir kod olmuştu erhan ancak işlem sayısı ve komisyon masraflarını düşünce zarar ediyor

aşırı işlem var opt yok

grafikte shortlar dahil değil 9 bin puan düşen endekste düzenli kazandırmış.

aracıkurum sahibi olsam birde kayma maliyetini düşürsem hayallet hayaller.
    verdiğin örnek benim kastetiğimle aynı değil.

1000 yukarı giden 500 düşen bir grafik düşün.

o grafikte kar et.

ve tabiki gerçekçi örneklerle gelmelisin bu kadar işlemi yapamayız.

8.  Alıntı Originally Posted by Keçi Yazıyı Oku
    Eylül ayı performansı +%170 seviyelerinde.
    Özellikle yeni başlayıp uğraşan arkadaşlara umut olması için belirteyim,
    5 rakamla başladığım mini portföy 7 rakamlı artık..
    Gerçekten inanılmaz rakamlar,canı gönülden kutluyorum

Portföy 3 ayda 10'a katlıyor.Bu durumda bazı arkadaşların,bazı iddaaları vardı.Palanın radarına girmiş olabilirsiniz,topuklara sıkma girişimi olabilir dikkat

Özellikle geçen haftaki düşüşte performans nasıl dı?Birkaç örnek verebilir misiniz?Veremezseniz de canınız sağolsun.

Tekrar
    Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

Sayfa 106/189 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •