Sayfa 106/700 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 841 - 848 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    https://www.mgc.com.tr/gyo-ve-gyf-ic...netlik-kazandi esas faaliyet kârı dışındaki karların vergiden muaf olmadığını biliyorum daha detaylı bilgi varsa paylaşırsanız çok sevinirim
    "Söz konusu gayrimenkul yatırım fon veya ortaklıklarının portföylerini oluştururken, Sermaye Piyasası Kurulunun belirlediği gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkule dayalı haklara yatırım yapma zorunluluk oranından kalan kısmını mevduat, katılma hesabı, repo, iştirak ve belirlenen diğer varlık ve haklardan oluşturmaları istisna uygulanmasına engel teşkil etmeyecektir."

Sizin linkini verdiğiniz kaynaktan bir pasaj
    Buradanda şu çıkıyorki ALGYO da vergiye tabi bir gelir yok

2. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nedir?

Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından düzenlenen gayrimenkul yatırım ortaklıkları, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen, belirli projeleri gerçekleştirmek ya da belirli bir gayrimenkule yatırım yapmak amacıyla kurulabilen ve izin verilen diğer faaliyetlerde bulunabilen, gelirleri kurumlar vergisinden istisna tutulmuş (Kurumlar Vergisi Kanunu Md. 5/1-d-4) sermaye piyasası kurumlarıdır.

https://www.spk.gov.tr/Sayfa/AltSayfa/409
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by ERGAZİ Yazıyı Oku
    Alcar 202 yi görmüş bu adı kıçını başını sallıyor
    Dedik kardeşim 1 alcar 3 Algyo dedik kimse inanmadi

4. https://hizliresim.com/pb56rF

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : kolki; 17-11-2020 saat: 18:21. Sebep: Dolar bazli grafik

5.  Alıntı Originally Posted by Mclark Yazıyı Oku
    "Söz konusu gayrimenkul yatırım fon veya ortaklıklarının portföylerini oluştururken, Sermaye Piyasası Kurulunun belirlediği gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkule dayalı haklara yatırım yapma zorunluluk oranından kalan kısmını mevduat, katılma hesabı, repo, iştirak ve belirlenen diğer varlık ve haklardan oluşturmaları istisna uygulanmasına engel teşkil etmeyecektir."

Sizin linkini verdiğiniz kaynaktan bir pasaj
    Buradanda şu çıkıyorki ALGYO da vergiye tabi bir gelir yok
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nedir?

Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından düzenlenen gayrimenkul yatırım ortaklıkları, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapabilen, belirli projeleri gerçekleştirmek ya da belirli bir gayrimenkule yatırım yapmak amacıyla kurulabilen ve izin verilen diğer faaliyetlerde bulunabilen, gelirleri kurumlar vergisinden istisna tutulmuş (Kurumlar Vergisi Kanunu Md. 5/1-d-4) sermaye piyasası kurumlarıdır.

https://www.spk.gov.tr/Sayfa/AltSayfa/409
    Teşekkür ederim

6. Yarın 16.5 dip olmak kaydıyla büyük ihtimal tepki verir. Ikili dibe gidecek gibi gözüküyor. Aksi takdirde gomun gitsin formasyonu calisir. Tabiki şahsi düşüncelerimdir ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Dedik kardeşim 1 alcar 3 Algyo dedik kimse inanmadi
    Tamam her şeyi biliyorsun dedik daha ne dememizi bekliyorsun.Ayrıca niye alcar topiğine yazmıyorsun madem bu kadar biliyorsun.Burayı ego tatmin yeri yaptın,biraz da Alcar topiğine yaz ben demiştim diye.

8.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Tamam her şeyi biliyorsun dedik daha ne dememizi bekliyorsun.Ayrıca niye alcar topiğine yazmıyorsun madem bu kadar biliyorsun.Burayı ego tatmin yeri yaptın,biraz da Alcar topiğine yaz ben demiştim diye.
    Artık ciddiye almıyorum sorunlu gibi

Sayfa 106/700 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •