Sayfa 106/505 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 841 - 848 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Bana kızma ama , şayet hisse 30+ olsun , birazcık anlatırım büyük resmi dostum , sen baskasın cünki gözümde

Fakat halen büyük resmi okuyamamıssın sankım , enzim , A1 , a2 fasaro fisaro bence !! Sahsen !!!

Oyun böyük yegen mi deniyor nasıl deniliyordu )
    Teşekkür ederim

Cenaze bizim. Öyle yada böyle Elele verip biz gomecegiz

Herşeyin hayırlısı

Hedefim 240 TL...
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. İnşallah olur ben göremem o kesin 25 üzerinde bile eljm ayağım titriyor[emoji16]

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3. Dolar üç gündür toplamda yüzde 13 gibi arttı yine. Hani ralli öncesi seviyeye gelecekti?! An itibariyle günlük yüzde 7 yine yukarıda. Bu da dolayısıyla kağıt bazında karımızı azaltıyor. Kıymeti kalmıyor.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Dolar üç gündür toplamda yüzde 13 gibi arttı yine. Hani ralli öncesi seviyeye gelecekti?! An itibariyle günlük yüzde 7 yine yukarıda. Bu da dolayısıyla kağıt bazında karımızı azaltıyor. Kıymeti kalmıyor.
    USD ile mi aldın hisseyi.

Maaşın kazancın USD bazında mi ?

Maaş olarak gram altın mi veriyirlar yoksa

Kkendini boğma kardeş. Relax ol

Yatırımını yaptın. Yaslan arkana ve sonucu bekle.. kendini strese sokarsan, hisseni kaptirursin

Sonuç iyi mi yoksa kötü mü bilmem.
    Yatirimciyim, beklerim

Ya nasip!
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    İnşallah olur ben göremem o kesin 25 üzerinde bile eljm ayağım titriyor[emoji16]

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3X,XX olmadan kilim kipirdamaz. 65 olmadan satmak fikrini bile aklımdan geçirmem. 3 haneli olunca rota çizmeye baslarim.

O gün gelmeden önce isterse 10 liraya düşsün, umrumda olmaz

O gün gelir mi bilmiyorum... Stratejim olur diyor.. olmazsa da canım sagolsun.

6.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Bana kızma ama , şayet hisse 30+ olsun , birazcık anlatırım büyük resmi dostum , sen baskasın cünki gözümde

Fakat halen büyük resmi okuyamamıssın sankım , enzim , A1 , a2 fasaro fisaro bence !! Sahsen !!!

Oyun böyük yegen mi deniyor nasıl deniliyordu )
    Valla 3 ayrı simülasyon yaptık, her şeyi en samimiyetimizle yazdık. Böyle gizemli gizemli yazınca...Hem de anonim bir yerde. Bilemedim. Demekki biz salakmışız diyorum kendime, onca mesai; SPK başvurusu şu bu...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    USD ile mi aldın hisseyi.

Maaşın kazancın USD bazında mi ?

Maaş olarak gram altın mi veriyirlar yoksa

Kkendini boğma kardeş. Relax ol

Yatırımını yaptın. Yaslan arkana ve sonucu bekle.. kendini strese sokarsan, hisseni kaptirursin

Sonuç iyi mi yoksa kötü mü bilmem.
    Yatirimciyim, beklerim

Ya nasip!
    )) Hükümet ağzıyla konuşman acı gerçekleri değiştirmiyor. Dünki bir programda maliye bakanı Nebati de "dolarla vatandaşın ne alakası var" demiş. )) Yahu ne ayaksınız gerçekten anlamıyorum. Fakat bu kadar saçma bir ifade olamaz. Evvelki gün 3500 TL ye çamaşır makinesi aldım bu gün aynı makine internette gözüme çarptı 4000 TL olmuş! Anında yansıtıyor esnaf tüccar.. Bu sadece dolara endeks li ürünlerde olmuyor. Evvelki gün pazar arabası aldım. Etiketinde 85 TL yazıyor. Çocuk 18-25 arası en fazla. 135 TL diyor. Abi asgari ücret 4500 TL oldu diyor. Daha düne kadar gariban bir birmilyoncu idi. Yani psikopat falan biri olsa yerimde kavga çıkar herhalde. Adam cin olmuş şeytan çarpma hevesinde. Yani dolara arttımı tüm ürünler e anında zam geliyor. Yani öyle bir konuşuyorsunki sanki saray da yaşıyorsun.. )
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Valla 3 ayrı simülasyon yaptık, her şeyi en samimiyetimizle yazdık. Böyle gizemli gizemli yazınca...Hem de anonim bir yerde. Bilemedim. Demekki biz salakmışız diyorum kendime, onca mesai; SPK başvurusu şu bu...
    Hayır ya , yanlış anladınız hocam ..

Tamamen eğerki öngörülen süreç işler ise paylasmak istiyordum , tamam ozamam ..

Derler , toparlar buraya yazarım düşüncelerimi .

Hem sizinde fikrini almış olurum , belkıde yanılıyorım yanlış yerden bakıyorum olaya.

Kusura bakmayın mutlaka paylasacagım .

Sayfa 106/505 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •