İnşallah olur ben göremem o kesin 25 üzerinde bile eljm ayağım titriyor[emoji16]
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Dolar üç gündür toplamda yüzde 13 gibi arttı yine. Hani ralli öncesi seviyeye gelecekti?! An itibariyle günlük yüzde 7 yine yukarıda. Bu da dolayısıyla kağıt bazında karımızı azaltıyor. Kıymeti kalmıyor.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
USD ile mi aldın hisseyi.
Maaşın kazancın USD bazında mi ?
Maaş olarak gram altın mi veriyirlar yoksa
Kkendini boğma kardeş. Relax ol
Yatırımını yaptın. Yaslan arkana ve sonucu bekle.. kendini strese sokarsan, hisseni kaptirursin
Sonuç iyi mi yoksa kötü mü bilmem.
Yatirimciyim, beklerim
Ya nasip!
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
)) Hükümet ağzıyla konuşman acı gerçekleri değiştirmiyor. Dünki bir programda maliye bakanı Nebati de "dolarla vatandaşın ne alakası var" demiş.
)) Yahu ne ayaksınız gerçekten anlamıyorum. Fakat bu kadar saçma bir ifade olamaz. Evvelki gün 3500 TL ye çamaşır makinesi aldım bu gün aynı makine internette gözüme çarptı 4000 TL olmuş! Anında yansıtıyor esnaf tüccar.. Bu sadece dolara endeks li ürünlerde olmuyor. Evvelki gün pazar arabası aldım. Etiketinde 85 TL yazıyor. Çocuk 18-25 arası en fazla. 135 TL diyor. Abi asgari ücret 4500 TL oldu diyor. Daha düne kadar gariban bir birmilyoncu idi. Yani psikopat falan biri olsa yerimde kavga çıkar herhalde. Adam cin olmuş şeytan çarpma hevesinde. Yani dolara arttımı tüm ürünler e anında zam geliyor. Yani öyle bir konuşuyorsunki sanki saray da yaşıyorsun..
)
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Hayır ya , yanlış anladınız hocam ..
Tamamen eğerki öngörülen süreç işler ise paylasmak istiyordum , tamam ozamam ..
Derler , toparlar buraya yazarım düşüncelerimi .
Hem sizinde fikrini almış olurum , belkıde yanılıyorım yanlış yerden bakıyorum olaya.
Kusura bakmayın mutlaka paylasacagım .
Yer İmleri