Sayfa 106/331 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 841 - 848 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. yapılan işlemlerin % 80 fiktif kendi işlemleri tahtacı işlem yapmasa hareket olmayacak bir gün önce alan ertesi gün satıcı oluyor kendi aralarında aracı kurumlarda dolaştırıyorlar hisseyi . y t d

2. Ak yatırım sinsi sinsi girdi yine tahtaya bakalaım artırırsa alımları 41 üzeri gideriz kapanışta..

3. Ak yatırım 300 bin lot üzeri alım yaparsa tahta 41 üzeri kapatabilir. Şuan alımı 150 bin lot

4. Herkesin kar realizasyonu ismen üstünden döndü normalde tavandan işlemler gormeliydi

5.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Amin.. Hepimizin, bizimkisi orkinos avında hamsi misali Kredili olmasa ismen satılmazdı Bir gün güzel bir şekilde dönmek nasip olur umarım..
    Kredili aldığın işmen kadar Ereğli satsan kurum kabul etmez miydi abi? İşmeni yakalamışsın artı ve 2. Seçenek olarak devam edip çeşitlendirme ihtimali belirmiş gideni satıp duranı tutuyorsun. Belki de sen haklı çıkacaksın, bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?

6. İsmen de işlem hacmi bugün çok düşük kaldı.. Son yükselişleri sindiriyor diye düşünüyorum.. Bugün Yatırım fonlarının Tacirler üzerinden 430 bin lot satışı vardı.. Tahtayı biraz heyecansız gördüm. Yükseliş sonrası güç kaybı belli oluyor. Bu hafta yönünü belli eder..

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    İsmen de işlem hacmi bugün çok düşük kaldı.. Son yükselişleri sindiriyor diye düşünüyorum.. Bugün Yatırım fonlarının Tacirler üzerinden 430 bin lot satışı vardı.. Tahtayı biraz heyecansız gördüm. Yükseliş sonrası güç kaybı belli oluyor. Bu hafta yönünü belli eder..
    Ak vites artırmadı o yüzden sönük kaldı biraz son saatler.

Sayfa 106/331 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •