Sayfa 1064/1527 İlkİlk ... 645649641014105410621063106410651066107411141164 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,505 - 8,512 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by NASAH Yazıyı Oku
    ASELSAN dan pstesi vedalaşmayı düşünüyorum tspor ve bimas hakkında bilgi verebilecek arkadaş varmı şimdiden teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin
    Nasuh kardeşim spor hisseleri hiç alıp satmadım ilgi alanım değil. Ama Bimaş dedin mi naçizane gözün kapalı her seviyeden al derim. Ama kısa düşünme. Yüklü miktarda yatırım yaparsan uzunda temettüleriyle bile ev geçindirirsin. Saygılar Allah a emanet olun.

2.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Deniz hocam iyi akşamlar rica etsem pekgyo Peker yani grafik bakarmisiniz teş.ederim
    4,35 altı negatif.

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku

BIMAS
    90 ÜZERİNDE KALDIKÇA YÖN YUKARI BUNDADA
    GÜNLÜK TRENDİ ÖLMÜŞ

4.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Teknolojinin gelişmesi iş alanında insanlığın en büyük düşmanı.. teknoloji arttıkça insangücüne olan ihtiyaç azalır..hemen kendimden örnek vereyim.. bankalarla elektronik sistemler üzerine destek veren bir firmada 19 senedir çalışıyorum..yavaş yavaş sona geliyoruz.. bankalar gişe ve bireysel banko sayılarını azaltmaya yerine akıllı ATM diyebileceğimiz sistemler yerleştirmeye başladılar.. aynı zamanda internet bankacılığı katlanarak artmaya başladı.. bu durum nakit para ve evrak dolaşımını azaltıyor..bunların azalması demek ne anlama geliyor? .. şube sayısının azalmasına sebep oluyor.. şube sayısı azalmaya başlayınca .. şube çalışanı sayısı azalıyor.. buna bağlı olarakta alarm sistemi.. ATM.. bilgisayarlar nunaratör elektrik mobilya temizlik vb sistem ve peraonel ihtiyaçları azalıyor.. sürekli tadilat gören taşınan vs şubeler de boyacısından mimarina alçıpansından demircisine kadar personellere ihtiyaç kalmıyor..yani nakit para ve ıslak imza 5 sene sonra kalkarsa.... Türkiye de ne kadar banka şubesi ve çalışanı var biliyormusunuz? Allah korusun çok büyük bir beyaz ve mavi yakalı işsizimiz olur teknoloji sayesinde..
    Köye ev yapıyorum 8 yaşındaki oğlum ben gelmem orda internet yok diyor.. en son ağaçev yapma karşılığında anlaştık dusunsenize 8 yaşında bir çocuk internetin olmadığı bir yerde yaşayamayacağını düşünüyor.. bu çok kötü bir durum
    Teknolojinin iyi taraflarıda var elbet.. en başta sağlık alanı.. sorasında çamaşır makinası.. uçak.. daha güvenli arabalar traş makinası
    Ucanlaz kardeşim. Senin 8 yaşındaki oğlanın köye gitmemesi çok çok normal. Niye mi aha bak yeminle vallahi köyde internet yok diye 45 yaşındayım benim bile gitmek canım istemiyor. 😄 Tarlada ovada temiz hava bol gıda ama alışmışız abi şehire bir kere. Tarlada işimi bitirdim mi hemen hooop Akhisar a. Yani Aşkhisara. Saygılar. Allah a emanet olun.

5. BIMAS
    DÜŞÜŞ İÇİN PULLBACK YAPMALI TEKRAR 91 LER HAREKETİ OLMALİ Kİ NETLEŞSİN OLAYIMIZ.
    İLK DESTEK TRENDİ KIRILAN HİSSELERDE İLK YATAYIDIR. 83TL..
    91 ÜSTÜNDE DÜŞÜŞ TRENDİN KIRILIMI İPTAL OLUR AMA SANMIYORUM İPTAL OLSUN

6. VAKBN
     Alıntı Originally Posted by seyitkiris Yazıyı Oku
    Deniz hocam iyi akşamlar.
    Müsait olunca sasa ve vakıfbank direnç noktalarını söyleyebilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim.
    5,07 ile 5,35 arası mayınlı bölge...
    5,35 üstü GECE&GÜNDÜZ ayrımı kadar net

7. VAKBN KISADA TREND DURUŞU VE 2 Lİ TEPE

8. TSPOR
    1 ALTI FACİA
    TREND DESTEĞİNDE.
    TRENDİ AŞAĞI KIRMAZSA İSE TREND TEPESİ HEDEFTİR

Sayfa 1064/1527 İlkİlk ... 645649641014105410621063106410651066107411141164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •