Originally Posted by
selka
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz; allahım çıldırmamak elde değil... Bir yanda sabah 7 akşam saat 22 ve C.tesi de dahil aylık 1600 TL ye çalışan emekçi, işçi sınıfı diğer bir taraftan hiçbir başarısı olmayan milli takım teknik direktörüne 1YIL ÖNCE SADECE 12 AY ÖNCE işten çıkarıldı diye durduk yere 9 trilyon TL para olarak tazminat ödeme...
Adam mahkemeye müracat edip 3 trilyon da faizi varmış diyerek daha fazla parayı Türk Futbol Federasyonundan talep edecekmiş...
Bu neyin kafası? BU nedir? Bu nasıl mantıktır? Bu nasıl beyindir? Bu nasıl insanlıktır? Bu nasıl müslümanlıktır? Bu nasıl yurttaşlıktır? Bu nasıl milliliktir? BU ne ya!
Tek kelime ile; "ALLAH HEPİNİZİN B..LASI" nı versin....
Amin....
Yahu vicdansız, yahu insafsız.. Ulan adam bari 1 yıl daha kalaydı TTF da milli takım başında da bu 9 trilyon TL artı 3 trilyon TL faizide kalaydı...
Milli takım Futbol taihinde zerre başarısı olmayan Bu adama ödenen trilyonlar; senin emlak vergin, benim stopajım, berikinin elektirk vergisi, ötekinin sudan gelen KDV si bilmem ÖTV si bilmem nesinden karşılanıyor...
Arkadaş 1 yıl kala bunu kim işten çıkardı... Çıkardın madem yerine gelen adama 1 yıl için kaç TL ödedin? Ödedin yerine gelen adam MİLLİ TAKIM ı MARS a mı gönderdi.. Ne yaptı?
Peki bu işleri yaparken kendi paranı mı kullandın??? Yoooooooo...
Yazıktır, günahtır, haramdır, vebali vardır... Bu ülkede ayağı çıplak, karnı aç insanlara vergi yükü yüklüyoruz...
Arkadaş zerre kadar adalet, zerre kadar müslümanlık, zerre kadar Peygamber aşkı, zerre kadar Allah aşkı, zerre kadar insanlık, zerre kadar bayrak aşkı, zerre kadar memleket aşkı, zerre kadar yetimin hakkını düşünüyorsak
Bu sözleşmeyi bu adam ile KİM İMZA ETMİŞ ise; bu adamı kim hangi sebepten işten atmış ise o adamı yetkililer bulsun o anlaşmaları yapan adam olabilir, komisyon olabilir her kim yada her kimler ise onlardan bu parayı TAHSİL ETMELERİNİ
ARZ EDERİM....
Eğer "BU ADAMLARDAN BU PARAYI TAHSİL ETMEK" yerine Maliyeden, Hazineden devlet bütçesinden Federasyondan tahsil edilecek ise;
Öbür dünya var mı yok mu bilmiyorum ama eğer var ise;
Bir Melek te karşıma çıkıp "Senin hakların bu siyasetçilere, bu bürokratlara, bu federasyona, bu topçulara bu başkana, bu teknik direktöre geçmiş derlerse; Hakkını Helal edermisin diye SUAL ederler se;
"Benim de AHDİM olsun... Yemin ederim HAKLARIMI HELAL ETMEYECEĞİM, bu konuda 1 kuruş hakkım her kime geçmiş ise onu yada onları SONSUZA DEK CEHENNEM ATEŞİNDE ODUN EDECEĞİM...."
AMİN.....
Yer İmleri