Sayfa 107/366 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2927 madde; 849 - 856 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by pc_ogretmen Yazıyı Oku
    1000 daha aldim hayirlisi.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    biz hergün nasıl satsam diye düşünüyorum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kademeleri sig olunca da malesef satamiyorumben satış yapsam taban olur o yüzden de satamiyorum hergün ala sat yapılmıyor kademeleri bom boş

2.  Alıntı Originally Posted by SEKO341 Yazıyı Oku
    biz hergün nasıl satsam diye düşünüyorum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kademeleri sig olunca da malesef satamiyorumben satış yapsam taban olur o yüzden de satamiyorum hergün ala sat yapılmıyor kademeleri bom boş
    40 bin civari var sizde ozman.
    Aldım teknik gostergeler de iyi olduğunu dusundugumden temel olarak da karda bir şirket bir umut bölünme falan olur diye.
    Yatırım tavsiyem yoktur hakkimizda hayirlisi.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. endekse gore ucuz kalmsı hisselerden biri de sensin bakalım yeniden ne zaman 4 ler gelicek
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

4.  Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    endekse gore ucuz kalmsı hisselerden biri de sensin bakalım yeniden ne zaman 4 ler gelicek
    Çok zor suan ki durumu hacım yok elindeki hisseyi satmaya çalışıyor

5. 3.16 ya 11.520 lot alışı koyarak mesaj veren hektor as a buradan selam söylüyorum; çok beklersin dayı, anca beraber kanca beraber : )

6. ekibe nisan mayıs gibi kediyi zıplatacam diyosun, birlikte zıp zıp zıplayacaz ya da gemiyi önce sen terk edecen, birlikte zarar edecez : )

7. 200 günlük ort. 3,46 yı geçerse inşallah 4 lü fiyatları yakalarız.
    yatırım tavsiyesi değildir.

8. Artık 4 lere gelsin.Çok bekledik.Yazık oldu bı zamana.Zararımızı çıkaralım razıyım.

Sayfa 107/366 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •