Sayfa 107/330 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 2635 madde; 849 - 856 arası.

Konu: FLAP - Flap Kongre Toplantı Hizmetleri

1. Bilanço zararlı gelmiş diyorlar inşallah bugünkü hareket bilançodan dolayıdır beni tek ümitlendiren seans sonuna doğru yaptığı hareket 650 lerden 678 lere çıkardı inşallah yarın bugün sabahki hareketin devamı gelir ve çıkışa yeniden geçeriz YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. SN. West_by_West
    Kesinlikle sizi kastedmedim böyle bir izlenim verdiysem kusura bakmayın.
    Fakat şirketin giderlerini yüksek göstermesi ve bununla ilgili dürüstlük açıklamaları bana garip geldi. Bu sebepten bir üstadın bize yorumu gerek BY ler bu rakamlara ne tepki verecek acacba
    Burada yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 485 bin kardan 1milyon 205 bin zarara geçmiş YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. En azından şirket sahipleri zaten zararı bildikleri için fiyatlanmasınıda yaptı zaten daha düşecek falan panik yapmaya da hiç gerek yok, dip olarakda 5 den döndü zaten geçen hafta, daha da nereye düşsün ki ayrıca maliyetler de ortada zaten 20 lerden, 15 lerden yada 10 lardan alanlar mı bu fiyatlardan satacak, sadece panik yapan bir kaç kişi satar ve uyanık çakallarda kapar o kadar, batmadı ya bu şirket, ayrıca da bedelsiz açıklanacak nedir hemen taban olacak gibi yazımlar sadece en küçük yatırımcıyı etkiler, biraz daha temkinli yazmak iyi olur düşüncesindeyim.

5. [QUOTE=perVane3;2163074]SN. West_by_West
    Kesinlikle sizi kastedmedim böyle bir izlenim verdiysem kusura bakmayın.
    Fakat şirketin giderlerini yüksek göstermesi ve bununla ilgili dürüstlük açıklamaları bana garip geldi. Bu sebepten bir üstadın bize yorumu gerek BY ler bu rakamlara ne tepki verecek acacba
    Burada yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Rica ederim Sn PerVane3 ! Yazdıklarınıza katılıyorum aynen .. Bu arada , Sn.Vizyonist'in aşağıda yazdığı husus benim dikkatimi çekmişti , 5 tL. dip olarak yaptılar diye düşünmüştüm .. Bu nedenle , bölünmeyi de 10' lu seviyelerden gerçekleştirebileceklerini düşündüğümü paylaşmak istedim. Slm ve Syglr,

YTD

6. Maliyet 12,03 zarar daha da büyürmü yoksa kurtarırmıyız acep

7. Bir ay sonra bu fiyatlar tarih olacaktır, maliyetler ortada ve 3 yada 4 lerden alan olsa ki zaten kalmadı ve kalmamıştırz şimdi çok yüksek fiyatlardan yakalanan bazı kurumlar mecburen şu anki ucuz fiyatlardan ortalama düşürmek için almak durumundalar ve aldıkları da görülüyor zaten yine kısa sürede adı en çok bahsedilen hisselerin başında olacak diye düşüncemi sesli yazdım.

Sayfa 107/330 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •