Sayfa 107/169 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Altın vurus v

Uzuldugum, USD Eylul 2008 de 1.149 TL den basladigi "CIKIS" seruvenine, 10 Kasim 2017 de 3.890 seviyesine ulasarak 2'li TEPE yapmis olmasidir.

O donemlerdeki ve daha sonra ki yillarda (2010-2013) Faizlere uygulanan politikaya burada "yazili olarak deginmek" istemiyorum. Sadece Grafik yeterli.

AYNI VADEDE XU30 EURO Grafigimizide buraya koyayim.
    Dikkatli gozler MUKAYESE yapsinlar

Faiz ve Doviz 2 lisinin dansidir bu!
    Sozkonusu bu dansi "iyi" okuyan da "para piyasalarinda" basarili olmaya adaydir.

Son düzenleme : bikmisbroker; 13-11-2017 saat: 17:33.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

2. Sayın Babo

Petrol ile birlikte diğer emtialarda da yükseliş ongoruyormusunuz

3. Sevgili Babo abi daha önce faizlerin göründüğü seviyeler 11 _ 13 olsada tezgah altı piyasalarda ve bankaların tüketici kredilerinde,
    bu oranların 18_ 20 arasına tekabül ettiğini söylemiştik yanılmıyorsam.Şimdi buna göre faizdeki tobo gerçekleşmiş olmuyor mu.saygılar.

Alıntı Originally Posted by CEMIX Yazıyı Oku
    Sayın Babo

Petrol ile birlikte diğer emtialarda da yükseliş ongoruyormusunuz
    Maalesef, bu topikde (ve Twitter'da) sadece XU30 Euro Faiz ve Doviz iliskisini irdeliyorum.
    FOREX enstrumanlari, Petrol, Pariteler vb grafiklerini ve "dusunduklerimi" buradan paylasmiyorum.

FOREX de Cok enteresan "donus" noktalari haric.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sevgili Babo abi daha önce faizlerin göründüğü seviyeler 11 _ 13 olsada tezgah altı piyasalarda ve bankaların tüketici kredilerinde,
    bu oranların 18_ 20 arasına tekabül ettiğini söylemiştik yanılmıyorsam.Şimdi buna göre faizdeki tobo gerçekleşmiş olmuyor mu.saygılar.
    O NOKTADA, buyuk para sahiplerine MAMA verildi.
    Simdi genele yayiliyor.

Bir anlamda "ONCU" idi o "serbest piyasa" sartlari.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

6. [QUOTE=bikmisbroker;1217683]O NOKTADA, buyuk para sahiplerine MAMA verildi.
    Simdi genele yayiliyor.

Bir anlamda "ONCU" idi o "serbest piyasa" sartlari.

O zaman biz 2007 yılındaki gibi bir çıkış yapıp sonra göçeceğiz demektir bu.Benim anladığım.

Sayin Dandanakan,

Grafikleri, DOViZ, FAiZ VE BORSA yukarida topluca koydum.
    Daha onceki sayfalarda ZEHiR ve ASI orneklerini yazdim, cizdim.

Kim ne anlarsa, ya da anladiysa artik.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Sayin Dandanakan,

Grafikleri, DOViZ, FAiZ VE BORSA yukarida topluca koydum.
    Daha onceki sayfalarda ZEHiR ve ASI orneklerini yazdim, cizdim.

Kim ne anlarsa, ya da anladiysa artik.
    Eyvallah usta eksik olma sağol iyi akşamlar.

Sayfa 107/169 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •