Sayfa 107/948 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 849 - 856 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    İşlemler çokmuş algısı yaratıyor olabilir... Ancak 3000 lot işlem bile ilgisini çekiyor ve sinirlerinin çok gergin olduğunu söyleyebilirim. Dün üç kademelik bir aralıkta bangee jumping deneyeyim dedim, yaklaşık on bin lotla... Yıldırımlarını yollamakla kalmadığı gibi Zeus, bir daha da denemeye tövbe ettirdi... Büyüksün Zeus!.. Şu amortismanlar filan geldi de aklıma, bilanço tırt mı gelir ki acaba? Ne yazılmak yine veriyor çok şükür!. Bir yandan da İş hamuruyla alıyor. Bilmiyorum işte, kafa yine bir milyon! Selamlar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
    Merak etme Sn.dostum ne olacaksa hayırlısı olsun bu saatten sonra. Size katılıyorum sinirleri çok gergin. Ben biraz sanki aşağı salacaklarını düşünüyorum. Çok baskı var.ama şu net, alış ve satış Kademeleri tamamen kendileri. Bu hareketlere aslında alışık tahta. Ama her zamankinden farklı havası da yok değil. 1 aya varmaz kokusu çıkar.ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Muhtemelen yarın Avod'dan kurtarmış olacağız ... Hadi ben neyse de Mr. Joker, söz konusu olan... Gerisini Zeus düşünsün artık!.. 😊
    Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by kemosabe Yazıyı Oku
    Muhtemelen yarın Avod'dan kurtarmış olacağız ... Hadi ben neyse de Mr. Joker, söz konusu olan... Gerisini Zeus düşünsün artık!.. 😊
    Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
    Üstad hayırdır kurtulmak derken. Tamamen geri dönüş sinyali mi? Jokerin tezi 1 lot silvr 3 lot avod mu neler oluyor [emoji5]

4. Avod malum, Silvır'ı mumla aratır... Kimse mutlu değil o köyde ve sanıyorum ki, yarın, satış fırsatını (inşallah tabii) kimse kaçırmayacaktır. Ee şimdi o köydeki gurbetçiler de yuvaya dönecektir tabii ( ben de dahil). 1 koyup 3 alacakken, 3'ün birini alıyorduk az kalsın... Komşu köyde yıllar önce halka yüksekten basmışlar senedi, sonrasında da bedavadan toplamaya başlamışlar ve yıllardır da sürdürülüyorlarmış bu zevkli oyunu... Bilançolar tırt, temettü arada bir ziyaret eder köy sakinlerini o da rüyalarda... Finansal giderler ise tavanda! Çok şükür ki borsamızda bu türden melanet kağıtlar sayılı... Bir de Silvır'a! Bakın! .. Halka arzdan sonra sürekli büyüyen bir şirket, düzenli temettü, dolar bazında da hissenin fiyatı sanırsın S400 füzesi. Komşu köyde ise umutlar da zaman gibi yitip giderken bir yandan, bir yandan da dişten tırnaktan artan tasarruflar heba olmuş... Ya Silvır da öyle olsaydı, mazallah! O yüzden -fıkradaki gibi-dinimizin kıymetini bilmemiz lazım... Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...

5. dün bastım lotları 1,64 den hemen emirlerini sildi, 1.62 ye çekti bugün de tık yok niyeti iyi olmayabilir. Y.t.d

1,58-1,59 a geri alış için bekliyeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by afe23 Yazıyı Oku
    dün bastım lotları 1,64 den hemen emirlerini sildi, 1.62 ye çekti bugün de tık yok niyeti iyi olmayabilir. Y.t.d

1,58-1,59 a geri alış için bekliyeceğim
    Dediğiniz yere büyük olasılıkla gelecek gibi duruyor. Bu kademe oyununu yeniler yemesin musteri arıyor olabilir. Tezgah var zaten belli ama niyetlerini bilemeyiz ytd

7. Kağıt baskılama tarihinde ender görülen bir operasyon.Tüm kuvvetleriyle basıyorlar kafasına. bu hafta güçleri bitecek gibi.kimseden koparamıyorlar artık.Haftaya şenlik var bu köyde.YTD

8. Dediğiniz gibi pozitif olsun inşallah. Ama bu kağıdın olumsuz hikayesi çok. Inşallah yanıltır bu sefer

Sayfa 107/948 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •