Sayfa 107/196 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 849 - 856 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Yılbaşına geri sayım başladı.bakalim bu gidişle bende ne kadar kalacak.ben de merak ediyorum.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2018 yili 1. Ceyrek sonuclarina kadar bekleyeceginizi soylemistiniz. Ne degisti?

2. Benim prensibim ,yükseldikçe parça parça satmaktır.mutlaka yüksekten sattigimi ,aşağıdan geri alacak ortam her zaman oluyor.buna riski azaltmak diyelim.ilk topladigim elimde dursaydi bu kadar yukselmezdi. Benden almak için baskı uygularlar di.kazan kazan politikası uyguluyorum.

3. Birde Türkiye ye ,ABD ve Almanya tarafından saldırı var.bu beni korkutuyor biraz.boyle durumlarda primsiz hisselerde yakalanmayi tercih ediyorum.

4. Beklemeye değer iki nokta var.1 . Yılbaşında B grubu normal işleme dönüyor.2. si 12 aylık bilanço da genel merkez binası 3 yılda bir yeniden değerlenme hesabı ile hesaplandığı için 2017 nin 12 aylık bilançosu çok farklı gelebilir.bu sebeple riski azaltarak beklemeye değer görüyorum.yatirim tavsiyesi değildir.kendi görüşümdür.

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Beklemeye değer iki nokta var.1 . Yılbaşında B grubu normal işleme dönüyor.2. si 12 aylık bilanço da genel merkez binası 3 yılda bir yeniden değerlenme hesabı ile hesaplandığı için 2017 nin 12 aylık bilançosu çok farklı gelebilir.bu sebeple riski azaltarak beklemeye değer görüyorum.yatirim tavsiyesi değildir.kendi görüşümdür.

Detayli cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

6. Surekli isleme donmesi kesinse , su anki fiyatlar sadece alim icin 1 firsattir diye dusunuyorum

Yatirim tavsiyesi degildir...

Yatirim tavsiy

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yatirim tavsiyesi degildir...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Beklemeye değer iki nokta var.1 . Yılbaşında B grubu normal işleme dönüyor.2. si 12 aylık bilanço da genel merkez binası 3 yılda bir yeniden değerlenme hesabı ile hesaplandığı için 2017 nin 12 aylık bilançosu çok farklı gelebilir.bu sebeple riski azaltarak beklemeye değer görüyorum.yatirim tavsiyesi değildir.kendi görüşümdür.

.sn beyazsayfa;

.Bu genel müdürlük binası sizce ne eder......boğazın kenarında 8,000 m2 arazi üstünde 5,500 m2 bina diyorlar.....bu 3 yılda bir yapılan değerlendirmeden ne kadar kar/değer artışı bekliyorsunuz.......3 yılda bir yapılan değerlendirmeden gayrı genelde yabancı şirketlerin değerli mülkleri satıp temettü olarak almaları kuralı buradada çalışırmı dersiniz......örn:NETAŞ İlkfırsatta araziyi sattıydı......T.Telekomda az arazi satmadı......şimdi Carrefour sürekli satış yapıp mülklerini bitiriyor......

.Tabii Carrefour falan diğerleri arzilere satmak için ilk baştan müşteride bulmak zorundalar ama İstanbul boğazı bu hususta tüm dünyadan alıcıların devreye girdiği bir değer ve konumda.....yeterki satıcı olsun Arap şeyhleri başta olmak üzere meraklısı az değil heralde ne dersiniz.....

Sayfa 107/196 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •