Arkadaşlar artık 20 yorum olmadan burda hiçbirşey paylaşmam. Ot gibi forum. Gelen bakıyor çıkıyor.
Size hayırlı kazançlar
Arkadaşlar artık 20 yorum olmadan burda hiçbirşey paylaşmam. Ot gibi forum. Gelen bakıyor çıkıyor.
Size hayırlı kazançlar
Sortac00 haklısınız bakıp çıkıyoruz kala değer birşey bulamıyorum paylaşabilecek. 3. Temettüyü de almış bulunuyorum. Eskiden özel güvenlik haberleri ihaleleri gibi bilgi araştırması yapıyordum. Artık saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.
Patronun hisse satışıyla ilgili pek konuşulmadı. Benim aklım orada kaldı.
İlk etapta metro hisseyi kaldırdı patron sonra satışa geçti denildi. Ama satış tablosuna bakıldığında 2. 80 başlıyor satışa 3.38 kadar son olarak 3.18 den satıyor.
Nasıl yorumlamalıyız bu durumu
2.80 den aldığı hisselerin temettüsünü aldı birde daha yüksek ortalama ile sattı
Diğer hisseleride satacak gibi duruyor
İyi haber görsek de paylaşsak keşke
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt ot gibi olunca forumda kaçınılmaz ot gibi oluyor sn. sortac00. Ben miktarımı azaltıp eski hisseme yöneldim bayram öncesi. Çokta iyi etmişim. 1-2 gün sonra sattıklarımı tekrar yerine koyarım belki tamamen vedalaşırım. Kağıdın tekrar 3 lere yöneleceğinden eminim ama ne zaman mesele bu zaten.
insanlıktan yoksun panronların hisseleri böyle oluyor madem hisse satacaksın 3 liradan niye satıyorsun hissenin önünün kesiyorsun mubarek gündedeğil mi defter değerinden sat hiç birşey bilmiyorsan geçen yatırım ilişkilerini aradım zeynep hanıma not bıraktım patrona söyleyin biz ky temettü istemiyoruz siz yeterki şu şirketi rahat bırakın dedim
190 tl temettü ilaç gibi geldi
Portföyümdeki 3 kağıttan biri. Birinde her zaman olduğu gibi sürekli kazanıyorum çok şükür, diğerine 1 hafta önce girdim ben aldıkça düşüyor ama şu uyuz kağıt kadar canımı sıkmıyor çünkü biliyorum ki birkaç gün içinde yukarı dönecek. Ama Akguv ne yapacak bilmiyorum belki yine yukarı çok hızlı yapacak ama kalıcı olmadıktan sonra ne anladım o işten. Al-sat imkanı da vermiyor....
Sn. sortaç bunu da sayarsak 13 yoruma daha mı ihtiyaç var sizin yazmanız için ?
Yer İmleri