Sayfa 107/1003 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 849 - 856 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. 26 yılda eski halini görmüş büyük buhranda Abd .
    Öyle bir şey olursa torunlara artık

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    başkana bak başkana korku yok
    Merkel, koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulundu. Merkel, "Almanya’da yaşayan insanların yüzde 60 ila 70’ine virüs bulaşacak" ifadelerini kullandı.
    Insanlara boyle birsey soylemeye ne gerek var acaba.

3. biz 2 aydır virüsten dolayı iniyoruz.
    bravo, yabancı alttan senetleri toplar.

yabancı için süper borsa.bist artık önlemleri çoğaltmalı.
    yabancınin müdahale ettiği türk borsası.

her 6 ayda bir hikayeye uyanan borsa, milleti yıldırıp kime anlatacak.neymiş faizler düşmüş koşun.

dünyada yaşarken alkolik olan temel ölür ve,
    temel' e derler ki; artık burada işler değişti, seni ilk önce deneme amaçlı cehenneme göndereceğiz.sonra cennete.ve aradaki farkı sana sorup ,nereye gitmek istiyorsan oraya yönlendireceğiz.
    temel:yok ben cehenneme kesinlikle gitmem deneme meneme istemem.
    zebaniler: olmaz demişler sen denemeden karar veremezsin, sistem değişti deik sana.

neyse temel ilk önce cehenneme gitmiş,
    bakmış tüm sevdiği arkadaşlarını orda içkiler, kumarlar, fuhuş gırla kakarakikiri 1. gün, 2. gün, 3. gün sonunda gel demişler şimdi cennete gideceksin.
    yok ben gelmem demiş temel buraya iyiyim
    zebani: mecburen geleceksin cennete.
    neyse temel gitmiş cennete . ilahiler, sufi müziği, beyaz elbiseli insanlar, her türlü meyve , şelalerden sütler çikolatalar akıyor doldur iç, iyilik ve temenniler gırla. 1. gün 2. gün 3. gün temel sıkıntıdan ölmüş bitmiş bunalmış vaziyette.

şimdi nereyi istesin temel cennet mi ? cehennem mi?
    tabi ki cehennnem demiş.tüm arkadaşlarım orada ve en sevdiğim işler var.

tamam demiş baş zebani, temel'i cehenneme alın bunu.

temel 1. gün sabahlara kadar dayak ve işkence
    temel 2. gün sabahlara kadar dayak ve işkence
    temel 3. gün sabahlara kadar dayak ve işkence

ve ertesi gün temel'i çağırtmış baş zebani ve sormuş : Eee temel ne düşünüyorsun yeni uygulama hakkında ?

Temel ağlamaklı bir vaziyette : ''siz böyle yaparsanız buraya kimse gelmez.''
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    26 yılda eski halini görmüş büyük buhranda Abd .
    Öyle bir şey olursa torunlara artık
    Oyle birsey olmasi zor, bakma drama yaptigimiza. Insanlar o zaman ellerindeki paranin 100 kati kredi kullanabiliyorlarmis borsada. 6 senede de 6 kat artmis borsa. Ilk problemden sonra millet bankaya para cekmeye gitmis, ama bankalar da parayi hep piyasaya soktugu icin cekecek para bulamamis. Finansal sistem daha guclu su anda.

Guldurdun.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Guldurdun.
    sana bana kızıldag 'a trendhound 'a yazdım. ismini bilmediğim tüm hissedarlara yazdım.kopyalamadım.aklımdakini yazdım.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

7. yarın sabah benzin almaya 45 kuruş zam gelmeden .brent hızla yükseliyor. sanki nisan başı gelmeden düşmeyecek.

8. Özer fıkrası eşini yiyen karadul örümceği misali. Milleti stoplatmak için 59 u deldi sattırdı sonra geri aldı. Adamın derdi yatırımcının ilgisi bırakmıyor olması. En azından şu mahkeme kararları belki adil olur. Herkes aynı anda eşit öğrenir. Bu arada Pentagon s400 kutuda kalırsa kutuda incirlikte olursa -İncirlik tamlama- patriotlar gelir demiş. Bu ABD İran’dan korkuyor galiba.

Sayfa 107/1003 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •