Sayfa 107/996 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Ben sosyal medyadan çakmam, varmı bir teyit...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Linkteki videodaki yorum bana ilginç geldi. Biraz önce Halk TVde gösteriyorlardı. 13 Aralık 2019 da daha virüs yokken adam 2020 yılında karantinaya sebep olabilecek salgın hastalıklar beklenildiğinden bahsetmiş.4.40 ve 5.40 dakikalar arası.

https://www.youtube.com/watch?v=2hd6...BESE4PEhTi2aDw

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın...
    İlk vaka 1 aralık.
    WHO'nun virüs tanımlanmadan yaptığı yeni tip virüs yayını 7 aralık.
    Ytd

Pazarkule-Kastanies sınır kapısı arasında bulunan 'tampon' bölgede bekleyen mültecilere biber gazı, ses bombası ve plastik mermi ile orantısız güç kullanan Yunanistan güvenlik güçleri, şimdi de sınır hattına ağır otomatik silahlı askerler konuşlandırdı.

4. bombalı paket ihbarına gidip paketin sağını solunu dürtükleyerek cevap veren bir toplumun bu virüsde disiplinli bir şekilde karantina kurallarına uyacağını beklemek. bence safça.

5. Hastanin kimligini ve nerede oldugunu aciklamayarak yanginin uzerine benzin dokmusler !!!!!
     Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bombalı paket ihbarına gidip paketin sağını solunu dürtükleyerek cevap veren bir toplumun bu virüsde disiplinli bir şekilde karantina kurallarına uyacağını beklemek. bence safça.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    dün geceki olaya kadar kaç Corona vakası olup olmadigini bilmem ama dünkü hastayı afişe etmek durumu bir şekilde gerekince aynen Suriye'deki şehitler olayındaki tutumlari ve Hatay valisinin aciklamasi gibi sorumlu devlet adamliginin bir örneğini daha vererek saatler öncesi bunun sinyalini verdiler...Ülkede korona vakasi büyük olasılık gibi...

Bu adamlara inanmıyorum. Bu adamlara benzeyen badem biyiklilara normal hayatımda rastlasam ne görevde olurlarsa olsunlar ne satarlarsa satsinlar inanmıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Dolarda yükseliş topiginde göt yıkama da tartısıldı artik son nokta [emoji1787]

Sana rush hourda metro metrobuse binmeni tavsiye ederim. Hepsinin dübürü pür-i pak. Ama tırnakları bok dolu. Kokudan hic bahsetmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Şu komleksinizden kurtulun artık
    bu millet temiz millettir
    avurapalı ev dışında tuvalete giderse g....tü boklu gezer
    evde de her seferinde duşa girip girmedikleri belli değil.
    silmekle temizlenmez
    biz hem yıkar hemde kurularız.
    bakmayın cicili bicili giyinmelerine.

Sayfa 107/996 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •