Sayfa 107/992 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Cool

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Her taraf kapalıyken dow la eğleniyorlar mı 23.840 nedir öyle 50 günlük ortalama altına sallamışlar. Buna göre biz nasıl 101.100 kapandık...
    Bizi sürekli 5 günlük ortalama üstünde ralli modunda tutuyorlar.
    Biz cumayı perşembeden fiatladık ........... onlar bugün fiatlıyor futures yani düzeltmeden en çok etkilenen Nastag bile toparlamaya başladı ....... önümüz yaz vaka sayılarında azalmalar , çinde neredeyse vakaları sıfırladılar.... düzenli aralıklarla olan düzeltmeler şeklinde endeks yoluna devam edecektir.........Dün yaşadık devre kesicileri mal kapma operasyonu gibi kullanıyorlar.Geçen haftada ve dün perşembede düzeltmeler endeks için sağlıklı hareketler..Düzeltmeler olsun herkesin faydasına .......... kısa aralıklarla düzeltmelerin olması demek endeksin önünde gidecek da yolunun olduğunu gösterir.Bu şekilde normal aralıklarla düzeltmeler endekslerde balon oluşmasını engeller.Bistte bu süreç normal şekilde ilerliyor yani iki ileri bir geri bu sağlıklı bir süreçtir.Dow da aynı şekilde geçen hafta onlar da bi düzeltme yaptılar.Bu hafta tekrar bi düzeltme .......iyi yani sıkıntı yok agresif fiatlamalar yok.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dow sert dusuyor. Altin da oyle. Yine mi teminat cagrilari. Dow destekleri bir bir kirdi. Belki pzt direk 23k olacak. Iste o zaman 3000 4000 gap gelir herhalde. Altin da dibi boylar. Bizde sifirlariz.
    Dolar 7 olmak üzere şu an. nasıl oluyorda dolar çıkarken altın düşüyor. birlikte yükseliyorlardı bunlar.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    doğru çünkü atıyorum 10 dolar kar eden firmanın karı 1 e düşecek belki de,hatta bazıları kardan zarara geçecek ,f /k lar uçar ....
    Böyle durumlarda fk ya bakılmaz hocam,geçici durumların atlatılması beklenir ama fiyatı zaten pahalıysa düşmesi gerekir. Bu zamanda batmayacak şirketlere yatırım yapmak gerek.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dolar 7 olmak üzere şu an. nasıl oluyorda dolar çıkarken altın düşüyor. birlikte yükseliyorlardı bunlar.?
    Gram altın daha çok ons altına bağlı

Şöyle söyleyeyim

Gram altın 100 TL olsun
    Dolar 7 tlden 8 tlye çıktığında yani %14 çıktığında gram altın 120 olur
    Ons altın aynı yüzde de çıksın 130 olur

Rakamları salladım ama anlaşılmıştır diye düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Dolar cok hizlandi ne oluyo
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6. Dolar 7.02 mi ben mi yanlış görüyorum

7. Piyasa kapalı iken gaz alıyorlar ,kimse dolara hucum edemesin diye 7 üzerine izin vermişler galiba

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Dolar cok hizlandi ne oluyo
    MB de tus basindaki amcaya cavid19 tanisi konmus. Tus su anda sahipsiz kalmis. Yola ciktim gidiyorum tusa sahip cikmaya. Basicam tusa basicam tusa.

Sayfa 107/992 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •