Originally Posted by Egeli Müslüman Türkiye’de kiralık gayrimenkul yatırımı yapan kişi sayısını karşılaştırın Hristiyan Amerikada kiralık gayrimenkul yatırımın yapan kişi sayısını karşılaştırın emlak ve gayrimenkul daha mı revaşta dirsin
Originally Posted by rosense emlak ve gayrimenkul daha mı revaşta dirsin Çevremde faiz hassasiyeti olanlar gayrimenkul yatırımı yapıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by keremalkm TUPPR...vad.78+79.00 ile LONG devam.... çoktandır yazmayan bir forumdaş daha...
dow da 25229 fibo 61.8 e denk geliyor..bizde de 108200 eğer hayvan terliyse ve önünde set varsa aşabilir mi,göreceğiz. olur da bıst bu hafta bu değere gelirse,stoplu orta vadeli poz. alırım.
Originally Posted by Egeli Çevremde faiz hassasiyeti olanlar gayrimenkul yatırımı yapıyor. Doğrudur inşaallah bu hassasiyetimizi her konuda kibirlenmeden sürdürebilmek umuduyla
Originally Posted by jmk99 Bunu da secbul cevaplasın... Çilek ne zaman 5 tl oldu çeyrek kg mu aldınız..[emoji173] Egede çileğin dibinde sayılırım.. en ucuz 7 tl gördüm Ha bana göre hal çıkış minimum 50 tl olmalı [emoji23]
Psikolojik YAS süreci 1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by keremalkm TUPPR...vad.78+79.00 ile LONG devam.... Kerem bey uzun zamandır yoktu. Yeniden gelmedi iyi oldu
Originally Posted by ALPER Abey sen bu aralar çok astral seyahate çıkıyorsun. Merkürün selamı var.. hahaha..[emoji173]
Forum Rules
Yer İmleri