Originally Posted by
fon_fan
Buyuk bankalarin kurduklari fonlar miydi?
O yıllarda anlamıyor, kurcalamıyor, maaş hesabı ile mt'lerin önerdiklerini alıyordum. koca 10 yılda , iyi fonlarda olsaydım birikimimin tam 3 misli daha fazla oalcağını çok geç farkettim. Evet dandik büyük özel banka fonlarıydı. hepsi aynı sanıyordum.
bir fonu vardı mesela büyük bankanın bir yıl önce %120 getirmiş diye aldırmıştı mt. 4 yılda toplam 2 getirdi yazıyla yüzde iki. endeks fonu nedir falan bilmiyordum
her fonun, her şirketin sırası gelecek, sabır falan, herkesin kendi fikri, elbette saygı duyarım ama bence yanlış söylemler. keşke sırayla olsaydı bu işler.
tonla şirket battı bu ülkede, kapandı gitti tahtaları sırası gelmeden. sabır iyidir. ama doğru yerde konumlanmışsanız iyidir.
onlarca fon var tefasta on yıllardır sırasını bekleyen. hiç de gelmeyecek onlara sıra. ayrıca zaman da nakittir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri