Sayfa 107/1002 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Kur grafiğiyle ilgili bu başlıktaki son paylaşımım:
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=47816&p=5132444#post5132444

Aşağıdaki yorumu hatırlarsak:
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post4930971

ve sepet kurun tarihi rekorla aylık kapanış yaptığını da göz önünde bulundurursak;
    şu an bulunduğumuz durum paritenin illüzyonu bence.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Son durum :

Son 24 saatte Aktif vaka sayısı 49202 azaldı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

SPK'nın "Tam Kapanma" nedeniyle finansal raporları son gönderme tarihini bir ay uzatmasının ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören şirket/bankalar için hesap dönemi 01.01-31.12.2021 olanların 2021 ilk çeyrek için yeni finansal raporları son ilan tarihleri yeniden belirlendi

Borsa şirketlerinin konsolide olmayan finansal raporlarını son gönderme tarihi 31 Mayıs, konsolide olanlar için ise 9 Haziran 2021 olacak. Bankalar için konsolide olmayan finansal raporların son gönderilme tarihi 17 Mayıs, konsolide olanlar için ise 14 Haziran olarak belirlendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İçişleri Bakanlığınca “Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Genelgeye göre; muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-başvuru sistemi üzerinden belge alamayanlar için, 29 Nisan tarihli daha önceki Genelge ile yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun işveren ve çalışan tarafından manuel düzenlenerek imza altına alınarak kullanılabilmesine ilişkin süre iki gün daha uzatılarak 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00’e kadar kullanılmasına imkan tanındı.

e devlet üzerinden sistem tıkanddı çalışmıyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    e devlet üzerinden sistem tıkanddı çalışmıyor
    Cumadan beri deniyorum hep hata veriyor.
    7’sine değil 17’sine kadar imzalı evrak işini uzatsalardı da bitseydi bu çile.

7. Şaşkınlık içindeyiz
    Firmamızın faaliyet NACE kodu:28.41.06 (Metal işleme için kullanılan takım tezgahlarının imalatı)

Edevlet bugün açıldı 2 gündür kilitlendiği için giremiyorduk, şimdi e-başvuruya girdik ve sistem bizim firmamızın kısıtlamadan muaf OLMADIĞINI söylüyor.

Ancak tebliğde imalat şirketleri için muafiyet var diyor.

Tam bir kaos!
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şaşkınlık içindeyiz
    Firmamızın faaliyet NACE kodu:28.41.06 (Metal işleme için kullanılan takım tezgahlarının imalatı)

Edevlet bugün açıldı 2 gündür kilitlendiği için giremiyorduk, şimdi e-başvuruya girdik ve sistem bizim firmamızın kısıtlamadan muaf OLMADIĞINI söylüyor.

Ancak tebliğde imalat şirketleri için muafiyet var diyor.

Tam bir kaos!
    Aynı hatayı ben de alıyorum. Dikkate almayın.
    Sistemsel sorun var.

Sayfa 107/1002 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •