Sayfa 107/844 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 849 - 856 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Söylemim xedim ama dayanamadım.zBirileri geldi yok uçacak dedi kimse yakalayamaz dedi tarihler verildi ,insanlarda belli bir algı oluştu sonra karşı taraf ben temennimi söylüyorum dedi.Hatta bu hisseleri 1 lot 1lot alan ben bile ne oluyoruz arkadaş dedimm.3 yıldır buradayım bu kadar uçan kaçan adam görmedim.Akabinde uçanlar birden kayboldu ve yüksek maliyetli birileri buralarda kaldı.Çıkarken aslan tabir edilen spekler düşüşte çakal ilan edildi.3_5 kişiydik biz burada kendi yağımızda kavrulurduk o arkadaşlar hala burada bilşyorum bağbozumu ........güneşligünler.Eminim onlarda daha burada sessizce kalacaklarTaki beklenti bitenekadar.

2. 09:55’te 298,90 dan açıldı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yonga topiğinde 18.03.2018 tarihinde yazmışım...

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Yonga topiğinde 18.03.2018 tarihinde yazmışım...
     Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Söylemim xedim ama dayanamadım.zBirileri geldi yok uçacak dedi kimse yakalayamaz dedi tarihler verildi ,insanlarda belli bir algı oluştu sonra karşı taraf ben temennimi söylüyorum dedi.Hatta bu hisseleri 1 lot 1lot alan ben bile ne oluyoruz arkadaş dedimm.3 yıldır buradayım bu kadar uçan kaçan adam görmedim.Akabinde uçanlar birden kayboldu ve yüksek maliyetli birileri buralarda kaldı.Çıkarken aslan tabir edilen spekler düşüşte çakal ilan edildi.3_5 kişiydik biz burada kendi yağımızda kavrulurduk o arkadaşlar hala burada bilşyorum bağbozumu ........güneşligünler.Eminim onlarda daha burada sessizce kalacaklarTaki beklenti bitenekadar.
    öğrenci kardeşim, borsada yeni olduğunu ve babandan aldığın harçlıklarla bu hisseden aldığını yazmışsın. Benden sana 20 yıldan fazla süredir borsada kendimce işlem yapan bir abin olarak tavsiyem, sosyal medya ve forumlardan verilen gereğinden fazla abartılı fiyat hedeflerine çokta fazla itibar etme ha olur veya olmaz onu bilemem olursa da demek ki tahtaya ellerindeki hisseleri devredecek kadar alıcı gelmediğine işarettir ve ilk yüklü alım dalgasında hisseyi devredeceklerdir büyük ihtimal. Bu yazım sadece bu hisseye yönelik değildir ne zaman temel verilerine göre çok çok abartılı fiyatlardan işlem gören bir hisse varsa hepsi içindir. Demek istediğim bir hisse alırken ve satarken temel ve teknik analizlerini yaparak aklın ve mantığınla karar vermendir duygularınla değil. Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim inşallah emeklerin boşa gitmez, benim oğlumda öğrenci..

5. Derdi nedir ? anlamadık bu fiyatlardan hala çok satıcı oluyor.

ytd değildir

6. 2685 TL2lik yoga 1400 Tl'de işte bu çok havalanmanın sonuçları. Bu tarz hisselerdeömürde 1 defa olur böyle şeyler.

Neyse ki İŞBİRimiz anormal fiyat seviyelerini denemedi bu sebepten daha güvenli oldu. Bu da süzülüyor ama sakin beni çok ürkütmüyor bu durum.

ytd değildir

7. Önemli olan kararlı olmak, nasılsa emekliliğe3-5 sene var, onu da bekleriz bunu da bekleriz. Mışıl mışıl.

Benim anlamadığım şey diğerleri kadar prim yapmadığı halde niye bu kadar cansız kaldı.

Üç beş lotumuza göz diktiyse boşuna heveslenme..

kodeste 3 hafta geçti bakalım kaç hafta daha var.

Ama en doğrusu şu to***te bir heyecanla verilen kaarar ciddi sonuçları oluyor böyle.
    Bakalım YOGA nerde duracak. Dün yeşil endekste bir fren yaptılar ama kırmızı endekse bunlar da dayanamıyor.

Bari ben işbiri sıcak tutayım ara sıra yazayım. Ortakları olduğumu unutmasınlar.

ytd değildir

8. Bundan böyle maliyetine de vermeyeceğim, geçti borun pazarı. Emekli olduğumda bozarım.. 3-5 yıl kodes bana iyi gelir..

ytd değildir

Sayfa 107/844 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •