Endeks salarsa biz de kötü salacak görüntüsü var.
Endeks salarsa biz de kötü salacak görüntüsü var.
Who, baby, Who Will Save The World?
Sermaye artışı kararı çıkabilir. Son haftalarda birileri ekstra alım yaptı.
Temettü Yarın mış
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
sayın anadolulu alp, yazıma alıntı yapıp yapıp veren sizsiniz dikkatinizi çekerim.. hem alıntı yapmayın diyorsunuz hem benim son alıntı yapmadan verdiğim cevabıma alıntı yazarak bana laf yetiştiriyorsunuz.. seçimi kimin kazandığı önemli değil öyle mi ? o zaman size 15 temmuz olayının olduğu seneki haziran seçim sonuçlarını hatırlatırım.. iyi inceleyin bakalım o seçimleri kim kazandı kim kaybetti.. tabiki seçim neticesinde istikrar gelirse o sizin dediğiniz 10 bin puan değil 50 bin puanda olur banka endeksi.. ama benim beklentim bu yönde olmayacağı şeklinde.. lütfen yazıma alıntı yapmayın yatırım tavsiyesi değildir ayrıca..![]()
Konu uzuyor o yüzden konumuz değil bunlar o yüzden alıntı yapmayın yazıyorum.Bence muhalefet kazanırsa borsada ralli olur.İktidar seçimi kazanırsa enflasyon yüksek olduğu için sizin beklediğiniz düşüş olmaz piyasada gene ara ara yükselişler olacaktır.Sonuc olarak Xbank uzun vade de önü açık sektör.o yüzden bekliyorum.
Son yorumunuza katılıyorum.. banka hisseleri orta ve uzun vadede her zaman kazandırmıştır.. yatırım tavsiyesi değildir..
Teşekkürler yarında düşüş devam eder Garan temettü günü.
Temettüsünü alanlar saldırdı sanırım.
Who, baby, Who Will Save The World?
Yer İmleri