Sayfa 107/247 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 1971 madde; 849 - 856 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Maşallah, böyle giderse Ereğli�nin tahtacısı olacaksınız sn. katti. Bereketini görün.
    Teşekkürler epey bir lot topladım. Yarına az daha ekleriz inşallah. Ytd.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2. Kati daha ekleyecek misin
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Bence bırak biraz hisse kendine gelsin
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Kati daha ekleyecek misin
    Yaş 41 artık al sat yoruyor. Temettü almak istiyorum elimde hektaş ve astor hariç diğerleri Temettü hissesi. Şu an için bu yıl almak nasip olmadı ama son dakika sürpriz yapabilir. Geçen 28 çıkışında 54 ten isdemir ve ereğli satıp astor alsaydım ve bugün astoru satsam dehşet olurdu. Hayırlısı. Kapanışa yakın ereğli verip yarın için astorda 1 trade daha yapayıp dedim. Yarın ola hayrola.ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Astor da bugünki bu düzeltmeler sağlıklıdır.. P.tesi taban olduğunda resmen tahtaya çullandılar..Bofa sı Gedik yat fin şeker ve Qnb toplam 14 milyon lot la hisseyi taban yaptılar..Malların çoğunuda küçük yatırımcılar aldı..Dün tahtayı taban yapan ağaların satış maliyetleri gedik 60 diğerleri 62 cıvarında.. Büyük ihtimalle bu mallar fonların ellerindeki son mallar olabilir..Bugünde endeks eksi 1.5 lara gelirken satacak malları kalmadığı için aöylece tahtanın gidişine bakakaldı çakallar..Şimdi tabii F/K yüksek gibi ancak bu yıl gelecek karlılıkla bu düşecektir.. Ben Astor u biraz Sasa ya birazda Kontrolmatik in hareketlerine benzetiyorum.Ancak Astor kontrolmatik ten çok daha büyük bir şirket.. Yalnız Kontrolmatik in Patronu Sami çok kurnaz ve borsa yatırımcı psikolojisini çok iyi bilen birisi.. Bizim patron Feridun Geçgel tam bir Anadolu çocuğu daha saf ama çok iyi şeyler yapma konusunda heyecanlı birisi..Umarız şirketi dahada büyütür yeni projelerle hissedarlara şevk ve heyecan verir..

6. Astordaki öyle böyle bir düzeltme değildi. Anlamak güç. Bu neyin nesi üç hanelere gelir mi yoksa 60-72 arasi yatay mi olur kestirmek güç. Zira Cuma tavan Pazartesi taban Salı yani bugün eksi 7 sonra artı 7 hemde yüksek hacimle. Nereye doğru ibre tahmin etmek güç.!!!

7. Hisseyi ayakta tutan BOA. Bu kurum da mal yok günlük oynuyor kafaya malı verince alttan çekiliyor. 2 günde hisseden para çıkışı var ki dün taban oldu. Bugün Boa tahtayı tuttu, yarın yukarı yönde yine mal gelecektir kafasına.Bakalım bu seferde tahtanın altından çekilecek mi? Şirketin hisseleri büyük banka aracı kurumlarda, bu mallar çok tahtaya gelmiyor. Gedik yatırım elindeki malı satıyor. 2 milyon lot kaldı. Boa da oynuyor. Bana kalırsa dönüş yakın çok girmeyin, endeks buralarda fazla kalmaz yarın ya da perşembe 5000 üstüne atarlar o zaman da taban olur bu hisse.

8.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Eşleşme 57.15 ten satıp 3 dk sonra 55.80 den geri aldım. Aradaki fark 80 lot ereğli yaptı. Böyle böyle devam. Ytd.

Ereğli çok sıkıcı geliyor bana her zaman. beklentiniz var mı cidden ya

Sayfa 107/247 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •