Siz düşünün bence, benim için hava hep hoş
Siz düşünün bence, benim için hava hep hoş
Bu sözler CB ve güruhuna,
9 aylık mali tabloları görelim,
CB ve mahdumları! bu sözler sizin için iyi dinleyin, banka faizleri yıllık %11-12, enflasyon %9-10 aralığında, ben ise bu hisseden yılda en az %15-%20 kazanıyorum, yani reel anlamda kar ediyorum, yani şunu demek istiyorum, örümcek sabrımıda eklediğimde bu hisseleri satmak için hiçbir nedenim yok! Alamazsınızzzzzzz benden,
Tahtanın alış kademelerine dikkat edin, birileri en alt kademeden başlayarak 10 lot alış yazıyor kademelere yukarı doğru hep 10 lot alış giriyor, bununla nereye varabilir bilinmez ancak zamanında gördüğüm bir olay vardı aynı bunun gibi birileri 1999 yılında BRYAT Borusan yatırım hissesi tahtasında aynısını yapıyordu, her gün kademelere 10 ar lot 10 ar lot alış giriyordu aşağıdan yukarı doğru tüm kademelerde her gün 10 lot alış vardı aşağıdan yukarı doğru ve bunu günlerce aylarca yaptılar, sonra ne mi oldu? ben 9,50 TL.civarından tüm malımı sattım, bıkmıştım çünkü hergün aynı şey, işlem hacmi yerlerde, borsa çıkarken yerinde sayar, borsa düşerken en önde koşar, tepkisiz uyuz bir kağıttı, bıktım ve sattım, 1 hafta içinde tavan serilerine başladı, yaklaşık 4 ay içinde 63 TL.oldu bende kafayı yedim tabi🙃
bu sebeple ben yıllar içinde sabırlı olmayı öğrendim, hoşumamı gidiyor bu durum hayır, can sıkıcı bir durum ancak benim bildiğim bir doğrum var ve bu doğrum henüz satış zamanı olmadığını söylüyor,
Bugün inşaattaki resıdence ları teslim almak için TR deydık.212 avm de karfurda doğuş paketlerıne baktım.hicbiri bakab degıldı.sg ambalajdı...işimiz yas.ytd
Yer İmleri