Sayfa 107/218 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ayvagübek bak bi soru soracağım düzgün cugap ver

Bu çekik gözlerinki gözleri gibi horizontal mı yoğusanm bildiğimiz vertikal mı !?

Borsa olaraktene yanee

Sevgiler
    Esas şovu ayva göbek yapacak...
    Son düzenleme : Happy; 27-04-2017 saat: 22:20.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. Ayvagübek bak bi soru soracağım düzgün cugap ver
    Hocam, Ardahan'da bulunan Urus cenazesi var ya, bir de batan Urus gemisi bunnar arasinda bir baglanti var. Bugun marmaray'da sebep belirtmeden yolculari bosalttilar.

Bugun cuma, bugun yarin bir huber gelir.

3. Taksim gumussuyunda oldurulen Yahudi yazar vardi. Dun onun mahkemesi vardi. Cinayeti isleyen kobayin resimleri vardi medyada.

Yine dun, Karlov suikasti ile ilgili haberler vardi. Olaylar birbiriyle baglantili, birbirlerine mesaj veriyorlar.

Deep Weeb'den arastirabilen varsa arastirsin abi. Koymuslardir oraya komplolari.

4. Usd/TL'nin yukselmesinin ihracatciya bir faidesi olmadi. Cunku, Turkiyenin ehrecatinin buyuk kismi Avrupaya ve % 60'indan fazlasi euro uzerinden.

Euro/usd dusunce, dolar ne kadar yukselirse yukselsin, euro yine asiri degerliydi.

Sinci Euro/Usd yukselince rakamlara ince ayar cekiyorlar.

3, 50 rakami eyidir. Euro/usd 1, 12 falan olursa dis ticaret acisindan cok uygun olur.

MB'sinin enflasyon aciklamasi da tahvil alimini tesvik eden bir aciklama.

Sindilik ince ayari cekiyorlar da bunu surdurmek onemli. Yarin ne olacagi belli degil abi. Ingiliz denizaltilarina nukleer fuzeleri yuklemisler. Spuknikte de nukleer bomba patlama resmi koymuslar.

Bir huber gelir, hersey allak bullak oluverir.

Netice itibariyle "altin furus" mumkun degildir.

Jeopolitikciyiz biliyon nu?

5. kuzu gibi jeopolitik ayağına kasaplık olmayın.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6. Kuzu hocam nerdeyse 2000 puvan karda be ya...

Bugun yesil kapatir bu, "altun furuscuya" biraz mehter virmek lazim...

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kuzu hocam nerdeyse 2000 puvan karda be ya...

Bugun yesil kapatir bu, "altun furuscuya" biraz mehter virmek lazim...
    kasap zamanı gelmiş ondan ne güzel sucuk olur.

8. Ayva kusura bakma ama sende politics var geo yok..
    Euro yu parça pinçik edecekler..
    Son yemlemeler bunlar..

Sayfa 107/218 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •