-
*çin'de kasım sonu itibariyle devlete ait şirketlerin pasifleri yıllık %10,8 arttı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*spk başkanı ertaş: özel sektör tahvili taslağı bakanlığa sunuldu -aa/bloomberg ht
*spk başkanı ertaş: Düzenleme ile tahvil sahiplerinin hakları güçlenecek -aa/bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*spk başkanı ertaş: 2018 yılında gerçekleşmesi beklenen halka arz büyüklüğü çok daha yüksek olacak -aa/bloomberg
-
*erdoğan: Bölgede rusya ve iran ile kurduğumuz güçlü diyaloğun meyvelerini almaya başladık
*erdoğan: Abd ile hassasiyetlerimize dikkat edilmesi şartı ile bölgede birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız
-
*erdoğan: Bir kez daha hatırlatıyoruz, dünya 5'ten büyüktür, 1'den hayli hayli büyüktür
*erdoğan: Karşısında 128 ülkenin dimdik ayakta durduğunu görürsünüz
-
*erdoğan: çekimser davranan veya katılmayanların da büyük ihtimalle yeri 128'in yanıdır
*erdoğan: Beyaz saray bu ülkeleri arayarak tek tek tehdit etti
-
*erdoğan: ülkelerin demokratik iradeleri ne zamandan beri parayla satın alınmaya başlandı
*erdoğan: Demokrasi iradelerin satın alındığı bir sistem değildir, böyle yaklaşanlar varsa onlar da dersini almaya mahkumdur
-
*erdoğan: Bm genel kurulu tehditlere rağmen onurlu bir duruş sergileyerek, kudüs ile ilgili kararı kabul etmiştir
*erdoğan: Abd'nin kudüs ile ilgili attığı adımın hukuksuzluğu ve meşru görülmediği bm tarafından ortaya konmuştur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri