Sayfa 1071/1312 İlkİlk ... 715719711021106110691070107110721073108111211171 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 8,561 - 8,568 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Oğlum evlenecek diye noterden ihtar çeken ev sahibini kırmamak için 60 gün önce boşalttığım dairenin 15 bin tl. ye yeniden kiraya verildiğini elkt. - su aboneliği üzerinden tespit ettirerek dava açtım. Dava dilekçesi eline ulaşınca '' çok dürüst- dindar '' olan ev sahibim beni arayarak kız tarafının son anda nişanı attığını , bu nedenle işin bozulduğunu söyleyerek özür diledi. Pek kibardır kendisi !!

Peki olağan bir durumdur nişan atma, o zaman neden tekrar beni arayarak oturum önceliğimin olduğunu bildirmedin dediğimde salağa yattı. Avukatıyla konuşmuş olmalı ki , ben söylemeden anlaşma için 50 bin tl. teklif etti. Kabul ettim . Bugün davayı geri çektim.
    80'lerde de hepsinin Almanya'dan oğlu gelirdi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Nedense hep bu tip olaylar ressamin basina geliyor.
    Nihayetinde ev sahibini madara edip kendi filmin sonunda kahraman oluyor.

3. her zaman söylenir ; malım var diye böbürlenme bir deprem yeter, güzelim diye sevinme bir sivilce yeter ........ Her kiracı fakir değildir, her ev sahibi zengin... Önce insana saygı esastır. İşine gelince insanlık bekleyenler önce insanlıktan nasibini almalıdır.

bu ay bu kadar kafidir.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Edremit pazarı diye alaya alan devletin çalışmadan maaş alan görevlisine sormak lazım. Ne olmuş 14 -28 mayısta ? edremitte kılıçdaroğlu mu demişler. Pazardakiler reis dememişler de sandıkta reis mi çıkmış .... Ben kime ne anlatıyorum ki.

ne haliniz varsa görün diyerek geçiyorum. Kapıları çalınanlar olacak, telefonu çalanlar olacak , marko paşa dert dinleyecek falan.
    Oturduğunu söylediğin yerde bile kim kaç oy almış haberin yok
    bir halt olacağı yok.

5. Konut fiyatlari muhtemelen bi daha gormeyecegi tepeden dusmeye basladi, bakalim dip neresi olacak..

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Konut fiyatlari muhtemelen bi daha gormeyecegi tepeden dusmeye basladi, bakalim dip neresi olacak..
    Türkiye’de konut fiyatları düşmez.

7. Yeşil soğan ile hesaplanır ise düşebilir!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

8. Usd bazli yazmayi unutmusum, tl bazli zor tabi dolar bazli daha once dustu yine duser.

Sayfa 1071/1312 İlkİlk ... 715719711021106110691070107110721073108111211171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •